Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani orange

Pocieszcie mnie jakoś..

Polecane posty

Duzo zalezy od partnerki jesli umiejetnie sie zajmie facetem to postawi go na bacznosc juz po paru minutach

Gość Pani orange
Bardzo umiejętnie się zajmuję moim mężem. Miał wiele partnerek, ale mówi, że w zaspokajaniu ustami jego męskości jestem najlepsza, co mnie bardziej jeszcze motywuje. Może on tak ma po prostu, że raz a dobrze

Gość Pani orange
No dobrze, ale tutaj gdybiesz "gospodarzu" Ile razy zaspokoiłeś swoją kobietę jednej nocy, najwięcej razy?

Gość Pani orange
Zimny, myślisz, że ma kochankę? nie wierzę. jest cholernie o mnie zazdrosny.

zimny drań, tak jak mówiłem, jak widzę że żona chce jeszcze to staram się poganiać system, ale wtedy czasem jak na złość, człowiek się deprymuje no i wiadomo, możesz sobie mówić "wstawaj, wstawaj" Pani Orange, dwa razy jednego wieczora to max, powiedzmy że działo się to w odstępie pół godziny. Nie pamiętam lepszych wyników, zresztą chyba żona miała już dosyć

Mnie kreci jak kobieta siada na mnie i ociera sie c**eczka o mojego k****a jak widze jej nagie cialo jak sie calujemy od razu robi sie twardy

Gospodarz no ja tak samo 2 razy jednego wieczora wiecej nawet nie probowalismy no i lizanie c**eczki to juz rytual

Gość Pani orange
Ale przecież lizanie jest cudowne. O pozycji 69 już nie wspomnę nawet, bo mi się ciepło zrobiło;)

Gość jezykwruch
ja lubie dluga gre wstepna. lizanie, macanie, pieszczoty:) moze to jest metoda? Zeby sie nie pchal tam z malym odrazu...

Gość Pani orange
O małego to on na pewno niema:D Ma się czym pochwalić:) Ale dlaczego ja zawsze muszę przejmować inicjatywę? A przepraszam, kilka razy wziął mnie na śpiocha....przebudzenie było cudowne:)

Każda kobieta jest inna, pani Orange. Też bym chciał aby u mnie występowały takie elementy jak w przeciętnym p****lu, no ale niektóre chwyty nie działają. Lizanie bardziej mi się podoba niż żonie, 6/9 też lubię...

Gość gość
I każdy facet też jest inny. Niektórzy lubią brutalnie , a jeszcze inni łagodnie. jak dogodzić facetom zależy tylko od wyobraźni. No i najważniejsze. Kobieta musi podniecać faceta, nawet spojrzeniem. O ciele nie wspomnę.