Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaSandi

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość ZaniepokojonaSandi

Witam! a więc od tygodnia ponad mam takie objawy: brzuch jakby spuchł, mam gazy, duży apetyt, piersi mi się powiększyły, bolą jak je dotykam, pojawily mi się rozstępy na brzuchu gdzie jak zaczął się powiekszac, szybko się mecze, jestem nerwowa, nadmiernie uczuciowa, właściwie płacze bez powodu, nie mam mdłości, gdy przylozy się ucho do brzucha słychać bulgotanie tam, nie mam okresu, 1 dzień się spóźnia (jego brak mnie nie zdziwił) czuje że mam kogoś w sobie tylko.. wczoraj robiłam test (dzień spodziewanej miesiączki) i wyszedł negatywny, a mi to nadal nie daje spokoju bo jestem pewna swojego, mogę być w ciąży? z chłopakiem nie zabezpieczaliśmy się, był to stosunek przerywany. Okres mam bardzo regularny

Gość gość
Idź do ginekologa. Nawet gdybyś była w ciąży, to brzuch nie zaczyna rosnąć od razu i rozstępy też się nie pojawiają w pierwszym ani nawet drugim miesiącu. To są objawy na miesiączkę, tak mi się wydaje. A bulgotanie słychać, bo Ci się przelewa w brzuchu. Ja mam gazy codziennie i to ogromne, a w ciąży nie jestem (właśnie mam okres). Więc się nie przejmuj, ale dla pewności idź do ginekologa.

Gość gość
Powtórz test albo idź na betę.

Gość ZaniepokojonaSandi
Nigdy nie miałam szczególnie objawów miesięczki więc myślę że to na pewno nie to, pierwszy raz mam takie objawy od momentu gdy zaczęliśmy się kochać bez zabezpieczenia

Gość gość
przystaw cipkeee do monitora to cie zbadam