Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika234

Dobra kosmetyczka w Łodzi

Polecane posty

Gość Angelika234

Szukam dobrej kosmetyczki, takiej, żeby atmosfera też była fajna, żeby można się było wygadać itp. Lubię poplotkować u kosmetyczki czy fryzjerki, a moja ostatnia kosmetyczka się zamknęła.

Gość Weronika Cichosz
Cześć! Miałam podobny problem co Ty. U mnie było tak, że miałam ulubioną "dziewczynę" w pewnym zakładzie na Retkini. Po przeprowadzce na Doły cały czas byłam wierna temu salonikowi, dojeżdżałam i zapisywałam się tylko do tej jednej pracownicy, pani Ani. Niestety dziewczyna odeszła i nie wiem, gdzie teraz jest, może nie pracuje. Właścicielka nie chciała powiedzieć. Więc przestałam tam jeździć. Wyszukałam w google, że niedaleko mojego domu jest salon "ANETA KREUJE", otwarty jakiś czas temu. Salon jest przy Matejki 9, między Telefoniczną a Pomorską. Mają parking własny na terenie. Postanowiłam spróbować i zaryzykować. Po co jeździć przez całe miasto... Zapisałam się do właścicielki, Pani Anetki. Super dziewczyna! Można pogadać o wszystkim w zaciszu gabinetu. Salon przyjemny. Ceny przystępne, może niektóre zabiegi mogłyby być tańsze. Chodzę na mikrodermabrazję, na peeling kawitacyjny, manicure i pedicure. Spróbowałam raz fish spa, które mogę spokojnie polecić, mimo moich początkowych obaw.. Salon też mogę polecić! Pisałaś też, że lubisz poplotkować u fryzjerki, oni też od niedawna mają fryzjerstwo, pracuje tam Pani Madzia, fryzjerka ze sporym doświadczeniem (ok. 35-40 lat), z którą też można pogadać o wielu sprawach. Chociaż nie byłam jeszcze na fryzjerstwie, więc o jakości usług się nie wypowiem (ponoć zachwalają inne klientki), ale rozmawiałam z nią kilka razy siedząc w poczekalni. Mogłabym Ci polecić "moją" panią Anię z Retkini, ale niestety nie wiem, gdzie teraz jest, czy dalej pracuje w zawodzie. Niestety nie pomyślałam i nigdy nie wymieniłam się z nią telefonami, zawsze zapisywałam się przez salon. Ale teraz mam miejsce blisko siebie i nie zamierzam póki co zmieniać. Więc polecam. Jakbyś miała pytania, to pisz :) Pozdrawiam, Weronika Cichosz

Gość Angelika234
Dzięki za informację, znalazłam już stronę, jutro zapiszę się i przekonam się sama. Dam znać. A jak ktoś ma coś innego do polecenia, to proszę o informację!

Gość gość
mogę Wam polecić fajną dziewczynę, jest dobrą kosmetyczką, korzystam od prawie 5 lat. Nie wiem z jakich dzielnic jesteście, ona ma gabinet na ul Mokrej