Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

hej, 13 dni temu razem z chlopakiem uprawialam petting i dotknal palcami swojego plynu preejakulacyjnego, ale doslownie przez sekunde, a nastepnie wytarl dokladnie palce i za ok 2-3 minuty wlozyl te same palce do mojej pochwy. czy istnieje ryzyko zaplodnienia? ostatni okres mialam 3 października, dzisiaj jest 6 listopada i miesiaczkuje dosyc nieregularnie, ale tym razem jestem zaniepokojona. nie mam zadnych typowych objawow ciazy (jezeli cos jednak moge wspomniec to tylko lekko obrzmiale piersi, ale nie tkliwe, takie mam rowniez przed okresem), owulacja podczas pettingu wlasnie konczyla mi sie. teraz w pochwie odczuwam suchosc, od czasu do czasu pojawia sie w malej ilosci bialawy, nieklejacy sie sluz. myslicie ze okres przesunal mi sie przez stres w zwiazku z ta sprawa, czy to ciaza? (test bede miala mozliwosc zrobic dopiero w sobote)

Gość gość
Na Boga ! Myślisz że jest Ci ktoś w stanie przez internet odpowiedzieć ???

Gość gość
Chcialabym tylko dowiedziec sie jakie jest prawdopodobienstwo, jesli jest to wlasciwie niemozliwe to zdecydowanie bardziej do tego weekendu gdy sie upewnie uspokoilabym sie :)