Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jednak nie odchodzę z kafe. Nie ma lepszej rozrywki niż pośmianie się z tutejsz

Polecane posty

Gość gość
A ty stoisz na ich czele :D

Gość
chyba śnisz :D Tu siedzi większość tumanów bez matury, a ja w liceum mam średnią 4,90 :D

Gość gość
Jeśli myślisz, że średnia w szkole i zdobycie tej banalnej matury to jakieś wyzwanie i wyznacznik inteligencji lub mądrości to pozdro. :D Idealnie wpasowujesz się w tutejszych debili :D

Gość
Jeśli myślisz, że średnia w szkole i zdobycie tej banalnej matury to jakieś wyzwanie i wyznacznik inteligencji lub mądrości to pozdro. smiech.gif Idealnie wpasowujesz się w tutejszych debili smiech.gif x Nie myślę że zdobycie matury to wyzwanie bo średnio rozgarnięta osoba, która pojawia się dwa razy w tygodniu w szkole ją zda :D Jednak bardzo dobrze zdana matura daje możliwość pójścia na dobre studia, a następnie znalezienie dobrze płatnej i prestiżowej pracy :)

Gość
Zapytam inaczej - jakie szkoły pokończyli Platon lub Arystoteles? haha czy ty jesteś upośledzony? Jak można porównywać starożytność z dzisiejszymi czasami gdzie matura nie jest żadnym osiągnięciem :D

Gość gość
good girl a czy jesteś skłócona z penisem i z własnym mózgiem i psyche , że nic ciekawszego w życiu do zrobienia i przeżycia nie masz od tego by mieć rozrywkę na kafe?

Gość
good girl a czy jesteś skłócona z penisem i z własnym mózgiem i psyche , że nic ciekawszego w życiu do zrobienia i przeżycia nie masz od tego by mieć rozrywkę na kafe? Aktualnie jestem przeziębiona więc c/h//u//j cię obchodzi czy mam coś ciekawszego czy nie :O

Gość gośćdwatszy
NOM też mam beke jak hói :D

Chciałem przez to powiedzieć że Platon mógłby się wychowywać na polu, a i tak byłby geniuszem. Nie jest mi przykro że nie zrozumiałaś.

Gość gość
trudno cokolwiek wymagac od tłumoczki

Gość
syn fubu dziś Chciałem przez to powiedzieć że Platon mógłby się wychowywać na polu, a i tak byłby geniuszem. Nie jest mi przykro że nie zrozumiałaś x Zrozumiałam. Jednak w dzisiejszych czasach liczy się także papierek. Nikt nie zatrudni cię na wysokie stanowisko bez wykształcenia tylko dlatego że jesteś inteligentny.

Dobrze, a to że tak jest świadczy o tym że ci co kończyli studia i mają takie wymagania sami są debilami.

"Zrozumiałam. Jednak w dzisiejszych czasach liczy się także papierek. Nikt nie zatrudni cię na wysokie stanowisko bez wykształcenia tylko dlatego że jesteś inteligentny." Zejdz na ziemie. Wyobraz sobie ze jest odwrotnie, wielu tumanow siedzi na wysokich stanowiskach - niestety. Studenci za to pracuja za marne grosze ( uogolniam, bo sa i tacy ktorzy pracuja w zawodzie i zarabiaja calkiem calkiem ) Studia w tych czasach nie gwaratntuja Ci niczego, moga pomoc - to jasne, ale gwarancji nie masz.

Gość gość
Jednak satysfakcja ponad wszystko jeśli jest naprawdę z czego gorzej jeśli nie ma jednego i drugiego a tu jest tak najczęściej niestety.Ciągle są na to dowody.

Gość gość
Ale tu jest też całe mnóstwo życiowych kamikadze a to też wartość jeśli ktoś to rozumie.

Gość gość
Wiedzialem suczko ze wrocisz:-) . Rano zrobilem taka mina:-( tera taka:-)

Gość
Wiedzialem suczko ze wrociszusmiech.gif . Rano zrobilem taka minasmutas.gif tera takausmiech.gif hmm :D

Gość gość
good girl gone bad dziś chyba śnisz smiech.gif Tu siedzi większość tumanów bez matury, a ja w liceum mam średnią 4,90 smiech.gif x a ja mam studia i sie nie chwale czarna mambo

Gość gość
ja jestem po studiach magisterskich i nie uważam żeby oceny czy matura była wyznacznikiem inteligencji, tyle znam tumanów którzy mają wyższe nawet babki w dziekanacie :o prostych rzeczy czasem nie wiedzą

Gość gość
No i dobrze

Gość gość
a ja jestem magistrą dla znajomych megi

Gość gość
Tu same magistraty bardziej straty tratataty uwidziele bęc. cem sie podniecata tra ta ta ta cem???