Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derior

Jak leczyć refluks?

Polecane posty

Gość derior

Mam problem z refluksem przełyku. nie wiedziałam że ta choroba mnie dotyczy, chociaż lekarz obserwując objawy stwierdził, że to właśnie to. Powiedzcie jak się leczycie? czytałam ostatnio tu http://www.chorobarefluksowa.net.pl/ ciekawe artykuły ale chciałabym znać zdanie innych. z góry dzięki

Gość gość
Tydzień temu to samo stwierdziła laryngolożka, u której byłam. Muszę zrobić badania na Helikobaktera.

Gość gość
A dlaczego badanie na Heli.? Nie zlecila innego badania?

Gość gość
Pojawił sie niedawno nowy środek na dolegliwości żołądkowe min. zwalcza helicobacter pomaga przy zgadze, refluksie żołądka . Ja kupiłam go w sklepie Zielarskim ale w sklepie internetowym też widziałam . Nazywa się Hericium

Gość gość
Hericium rewelacja zgaga i refluks to przeszłośc nareszcie mogę jeść to co lubię

Gość ffinka
Chleb ze smalcem ....smalec - najlepiej chroni, regeneruje błonę śluzową żołądka (przepis sprawdzony ). W stanach ostrych dodatkowo 0,5 szkl gęstego kiślu z mąki ziemniaczanej.

Gość gość
Też stosuję hericium od 2 tygodni miałam często zgagi. Czuję dużą poprawę i ponadto poprawiło się trawienie.

Gość gość
zamiast prowadzić sondę na forum,może wybierzesz się na konsultację do chirurga proktologa? w gabinecie www.chirurgiakrakow.com.pl przyjmuje doktor obeznany w tych sprawach. mnie skutecznie wyleczył.

lekarz zapozna cię z odpowiednią dietą. na tym polega leczenie.