Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto flirtować z żonatymi

Polecane posty

Gość gość
Ja tam u autorki widze raczej duza chec przygody niż naiwności.

Gość gość
BTW bo w sumie aby nawiązać romans z zonatym to paradoksalnie potrzeba dużej dawki dojrzalosci i rozsadku . Poza tym nie widze w jej wypowiedzi aby oczekiwala czegos więcej od żonkosia aniżeli chwili zapomnienia.

Gość gość
tylko czy przygoda z zonatym sie oplaci jej? Czy ta przygoda warta jest "znudzonego "zonkosia ? Tu upatruje nierozwagi, braku rozsadku i naiwnosci .Nabiera sie , jak zonkos nawija jej makaron na uszy .I polyka makaron - mowiac smaczny . Elena.

Gość gość
przychodzi facet do gabinetu 40+, wyksztalcony , dobra praca , dobra prezencja . Problem: zona nie rozumie , czemu on nie moze miec przyjaciolki z ktora bedzie wedrowal po Europie z plecakiem. Oczywiscie bedzie dbal o dom, dzieci, zone.Nawet zone kocha.Nie chce bron boze rozwodu . Przyjaciolka -kochanka chce wiecej , niz plecak i podroz po Europie . Jak te kobiety sa samolubne.On sie stara . Zadna go nie rozumie -dlaczego???? A wystarczylo , by maz i kochanka trzymala majtki na swoim tylku . Elena. XXX Przychodzi facet do prawnika. Lat 39, dwoje dzieci, kilkuletni staż małżeński, dobra praca, dobra prezencja, wykształcony. Problem : chce rozwodu, bo zakochał się w kochance, a z żoną to była wpadka w dwóch przypadkach ( sic!). Poza dziećmi absolutnie nic go z nią nie łączy. Kochanka - atrakcyjna, wykształcona, i co dziwne - starsza od żony o całe 7 lat.

Gość gość
oczywiscie tez tak moze byc. Troche dziwi mnie wpadka w tych 2 przypadkach :-P Gdyby to byla taka pomylka z ta wredna zona, to mysle, ze absolutnie skonczyloby sie wpadka : JEDNA.Cos kolega bredzi lekko .Ale to szczegol .Czepialska nie jestem. inny przyklad z gabinetu : facet robi dziecko wielkiej milosc ( oczywiscie przy wspoludziale milosci ) , planuja slub i milosc do konca zycia ; do sprawy wtraca sie matka podsuwajac synowi mloda, piekniejsza i bogatsza panne ; facet idzie za rada , daje sie uwiesc pannie , zeni sie , 2 dzieci , zona odchodzi , bo ciapek , mameja- idzie do innego bogatszego z dziecmi ; facetowi zostaja alimenty na 3 jke dzieci i zawiazanie "wacka " na supel + plus depresja i niezrozumienie przez wredne , podle kobiety .Nie rozumie gdzie tu jego wina . Z boku :gdzie tu mozna dopatrzec sie rozsadku, rozwagi , braku naiwnosci ? Elena

Gość gość
ja flirtuję tylko z tymi na których mi nie zależy

Gość gość
gość dziś "Wiecie , ze coraz więcej facetów odchodzi od swoich żon do kochanek? " - niczym niepoparty tekst rzucony w wiatr. Chyba to są własne przemyślenia. XXX Inny przypadek. Przychodzi facet do prawnika: W latach młodości poznał miłość swojego życia. Byli młodzi i im nie wyszło. On prosty chłopak, ona z ambicjami. On wolał imprezować z kolegami z osiedla, ona szybko wyjechała na studia. Jak to życiu bywa - prosty facet związał się z inną prostą dziewczyną. Byli razem 8 lat. Traf chciał, ze koleś miał w życiu szczęście i w pewnych okolicznościach dorobił się nielada majątku. Zaczęły koło niego więc się kręcić różne panie, jak to bywa w przypadku dużych pieniędzy. Suma summarum jednej takiej pani się poszczęściło, bo w ciążę z nim zaszła. Facet więc - chcą nie chcąc - zerwał ze swoją 8letnią narzeczoną i ożenił się z zaciążoną panią. Malżenstwo jednak nie trwało zbyt długo, bo życie lubi płatać figle. W pewnych biznesowych okolicznościach spotkał bowiem swoją dawną , " ambitną" miłość, której nie widział od czasu jej wyjazdu na studia. Lecz od tamtej chwili już nie pozwolił jej odejść. Prosta, zaciążona pani musiała zostać sama. Eh, samo życie...

Gość gość
A dlaczego nie? Toż to sama przyjemność.

Gość gość
A na cholere mi facet z drugiej reki uzywany przez inna. Mnie stac na wolnego. Zajetymi niech sie bawia niedojdy

Gość gość
warto

Gość gość
tylko czy przygoda z zonatym sie oplaci jej? Czy ta przygoda warta jest "znudzonego "zonkosia ? Tu upatruje nierozwagi, braku rozsadku i naiwnosci .Nabiera sie , jak zonkos nawija jej makaron na uszy .I polyka makaron - mowiac smaczny . Elena. Jeżeli obydwie strony postawią sprawę jasno Że to tylko romans i nie ma się czego więcej spodziewać , to dlaczego ma się nie opłacić?

Gość gość
Używana szmata to brudna szmata.

Gość gość
W dzisiejszych czasach każdy jest używany. No chyba ze tobie trafil się prawik :D

Gość gość
cóż, takiego serce wybrało i..... cały czas flirtujemy :classic_cool:

Gość gość
i mamy gdzieś to całe używane towarzystwo z dzisiejszych czasów

Gość gość
A skąd ty autorko wiesz o jego kryzysie w małżeństwie jak sama się przyznałaś, ze on ci o żonie nic nie mówi? Kolejny paszteciarski pustak z wybujałą wyobraźnią :D

Gość gość
Następna zdzira się pyta czy d*******y żonatemu czy nie!bo ona nikomu nie przysięgała!!!!

Gość gość
żonaci są super a seks z żonatym mega. Bierzcie się za żonatych polecam!

Gość gość
swoi żonaci są super a cała reszta żonatych "be" 💤

Gość gość
żonaci są super a seks z żonatym mega. Bierzcie się za żonatych polecam! x tak jasne masz mega seks z żonatym na szybko w ciemnym kacie, bo musi wracać do żony :D

Gość gość
widziałam taki mega seks bo przyjaciółka mi pokazała nagranie od detektywa. zdzira wsiała po robocie z jej mężem do ich samochodu i podjechali w pobliskie krzaki. on rozsunął rozporek i wyjął fleta a zdzira na nim szybko zagrała. po krótkim koncercie on podwiózł zdzire na najbliższy przystanek i wrócił do domu :D:D:D

Gość gość
gość dziś żonaci są super a seks z żonatym mega. Bierzcie się za żonatych polecam! Żonaci kochają sport i najlepiej im się ćwiczy na cudzej piczy;)

Gość gość
Kurwiarze i k***wki bezbłędnie wyczują swojego.Nie wszystkim k****arzom udaje się zbałamucić porządną kobietę.Podobnie można powiedzieć o facetach.Taka/taki ma zasady i jest im wierna/y.Żadna szmata nie jest w stanie ich podeptać. Znam takie żony/mężów ,którzy są nieszczęśliwi w małżeństwie,ale nie k***ią się.Odp.jest prosta.j.w.

Gość gość
Pieprzę p*****lnięte żoneczki z obwisłymi cycami i tłustymi zadami.Żonaci to z***biści kochankowie,spokojni,dbający o zaspokojenie kobiety. Wyrwałam co najmniej 20 pieprzniętym małżonkom. Nigdy więcej niż na jeden raz. Od tygodnia podrywa mnie następny a jutro sobota,więc go przetestuję czy dobrze mnie wyyruucha.

Gość gość
jakie ma znaczenie czy flirtujesz z facetem żonatym czy wolnym, z panią w markecie czy koleżanką z pracy? a czy warto? źle postawione pytanie, moim zdaniem flirt jest niewinny i dodaje uroku w życiu, pomaga pokonywać trudy dnia codziennego i daje zadowolenie

Gość gość
gość dziś tez widziałam p****la w wykonaniu zdzir;on żonaty,ona mężatka-mają dorosłe dzieci obrzydzenie,fuuuuuuuuuuuuuj przyjdzie czas na te dzieci....

Gość gość
ale kto komu zabroni myślenia inaczej:D

Gość gość
najgorsi są z tych placówek resocjalizacyjnych zwichrowani ludzie,zdemoralizowani

Gość gość 8 53 i  54
mylicie flirt z romansem Miłego dnia żonaty, niech ci się wiedzie 🖐️

Gość gość
gość dziś wywłoko, masz się czym chwalić????!!!! żadna d***** ci nie dorówna,jesteś obleśna,twoje życie to k***wstwo