Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sofia66

operacja tarczycy

Polecane posty

Dzien dobry wszystkim tu na forum ! Jestem tu po raz pierwszy i chcialabym sie dowiedziec cos na temat operacji tarczycy (calkowite jej wyciecie .. rak brodawkowy ) Czy miala ktoras z Pan wykonywana operacje w Krakowie w Specjalistycznym Centrum Medycyny Niekonwencjonalnej na ul Grzegorzeckiej ? przez Pana dr Marcina Barczynskiego

Gość gość
nie ale moja znajoma miała raka jak jej wycieli musi brać teraz leki do końca życia blizny prawie nie widać ale ona już kilkanaście lat po jest

Gość ESsska
Witaj, jestem 9 miesięcy po usunięciu tarczycy z powodu raka brodawkowatego- zabieg był też w Krakowie, ale w innym szpitalu. Bliznę mam niemal niewidoczną-jak ktoś nie wie o operacji to jej nie zauważa. Jeśli masz pytania - pytaj, chętnie odpowiem. Biorę Euthyrox 175, niestety już do końca moich dni, ale nie jest to uciążliwe. Pozdrawiam

Dziekuj****ardzo Pani za wyczerpujaca odpowiedz i dobre rady na temat operacji tarczycy , jestem naprawdę bardzo wdzieczna a zarazem wystaraczajaco uswiadomina jak się przygotować i postepowac po zabiegu aby nie zrobić sobie krzywdy . Takie szczere wypowiedzi tu na tym forum naprawdę sa wspaniale . Dziekuje jeszcze raz bardzo Pani i zycze wszystkiego dobrego . Pozdrawiam. Sofia

Gość gość
Podbijam pytanie jakk sie przygotować do operacji tarczycy mam dziecko trzy miesiące mogę iść czy odczekać jak będzie większe?

Gość gość
Operację możesz zrobić ale jeśli będziesz musiała wziąć potem jod radioaktywny to radzę się zastanowić.