Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy potrafiłabys byc z facetem, który...

Polecane posty

Gość gość

siedział w więzieniu za pobicie ze skutkiem śmiertelnym (czyli można powiedzieć zabił kogoś, ale nieumyślnie), za to, że tamten podpalił psa?

Gość gość
Jak za psa, to dla mnie jest w pelni usprawiedliwiony. Jeszcze bym mu order wreczyla!

Gość gość
Ja też.

Gość gość
oczywiście, że nie. Nie będę ryzykować życia z kimś, kto nie potrafi powstrzymywać emocji i nie panuje nad sobą.

Gość robciaa
ot i moralnosc XXI wieku. o tym pisze. inteligencja moralna pantofelka

Gość gość
Tak, bo ja też bym kogoś zabiła jakby coś zrobił mojemu psu!! ludzi się zabija z różnych przyczyn, w obronie własnej albo ,bo zrobił nam coś złego ale nic nie usprawiedliwia zabicia zwierzęcia.

Gość gość
a kurczaki jesz?

Gość gość
Nie ważne czy ktoś znęca się na zwierzęciem, czy nad człowiekiem... śmieć pozostanie śmieciem, a zważywszy że w trakcie bójki raczej mało prawdopodobne jest aby zabić kogoś w stójce, domyślam się że ofiara była kopana i bita kiedy leżała na ziemi, a tak postępują tylko totalne śmiecie i tchórze bez honoru.

Gość gość
to mnie kiedys tacy smiecie skopali gdy lezalem ale jakos przezylem i bylo ich 2 po kolei

Gość gość
nic nie usprawiedliwia zabicia zwierzęcia x No tak, bo krówka, świnka, kurczaki, ryby, itd. to nie zwierzęta ;) Owszem usprawiedliwia, chociażby głód.

Gość gość
ja jestem wege

Gość gosiaczek1567
nie bo za psa to mozna dac w morde ale kulturalnie a nie pobic na smierc! poza tym bicie ti nie sposob rozwizywania konfilliktow od tego są sądy

Gość gość
Ale tamten ktos podpalil psa! Wiecie w jakich mekach ten pies konal?! S******l i sadysta bestialsko zabil zwierze dla zabawy a nie z glodu! Sama bym to samo zrobiła z tym draniem który podpalił psa

Gość gość
Oczywiście, że bym mogła być z takim facetem. Dałabym mu medal jeszcze i publicznie ogłosiła bohaterem to ku przestrodze innym zwyrodnialcom. Znęcanie się nad słabszymi a szczególnie zwierzętami uważam za nieusprawiedliwione. Ma facet dobre serduszko.

Gość gość
nie, raczej nie... mogl go pobic ale nie zabijac, widac ze koles nie panuje nad agresją i tobie tez moze keidys zrobic krzywde jak go czyms wkurzysz. co innego jakby zabil pedofila, to juz bardziej jestem w stanie zrozumiec.

Gość gość
pedofila? dla mnie osobiście gorsze jest, że ktoś zadał komuś (w tym wypadku psu) śmierć w mega męczarniach, niż to że dorosły pomacał dziecko. Agresja to agresja, więc hipokrytka z Ciebie - za pedofila zabójstwo byś wybaczyła, ale za morderstwo zwierzęcia nie. :O