Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sofia66

Tarczyca

Polecane posty

Dzien dobry wszystkim tu na forum ! Jestem tu po raz pierwszy i chcialabym sie dowiedziec cos na temat operacji tarczycy (calkowite jej wyciecie .. rak brodawkowy ) Czy miala ktoras z Pan wykonywana operacje w Krakowie w Specjalistycznym Centrum Medycyny Niekonwencjonalnej na ul Grzegorzeckiej ? przez Pana dr Marcina Barczynskiego.Boje sie bardzo poniewaz zbliza sie moj termin 18.listopada bede miala operacje . Po drugiej dobie juz do domu bede wychodzic ,powiedzcie jak sie czulyscie po drugiej dobie ,poniewaz mam 200km do domu i 3 godzinna czeka mnie podroz .

Gość gość
nie powielaj tematu jak nikt ci nie odpowiedział na tamten to znaczy że nikt na ten temat nic nie wie

Gość gość
Obawiam się ,że możesz obudzić sie w trakcie operacji :(

Przepraszam bardzo ! ale nie prosiłam o wypowiedz na temat .... czy się obudze czy nie w czasie trwania operacji ! To mnie akurat nie interesuje . Mam nadzieje , ze znajdzie się powazna osoba tu na tym forum która zechce podzielić się ze mna swoimi problemam i odczuciami po operacji tarczycy . A osobie pod pseudonimem Gosc dziekuje za mile a zarazem zlosliwe wsparcie i zastanawia mnie fakt w jakim celu tu jesteś ?

Gość ESsska
sofia, zajrzyj na drugi temat, tam Ci odpowiedziałam

Gość gość
Ja też wychodziłam po drugiej dobie, to znaczy operacja we wtorek, środa i czwartek w szpitalu, w piątek wypis. Spokojnie mogłabym wracać sama, chociaż pewien dyskomfort jest, bo to jednak jeszcze świeża rana. Jeśli masz możliwość pozostawienia części bagażu w depozycie w szpitalu - zrób to, bo szwy będą świeże, szkoda, żeby puściły. Moja znajoma podniosła czajnik z wodą, żeby zalać herbatę i poszły... Operację miałam gdzie indziej, ale teraz tak szybki wypisują. Nie stresuj się :)