Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helennn86h

DROGIE KURACJE ODCHUDZAJĄCE TO OSZUSTWO

Polecane posty

Gość helennn86h

Chodzi mi o kurację Turbo Light Plan. Tabletki zamówiłam ze strony www.turbo-light-plan.pl . Podają, że należy przyjmować jedną tabletkę co drugi dzień i powinno się tracić 1kg na dwa dni. Zamówiłam naiwnie 4tabletki+4 gratis za 119 zł z przesyłką. Na razie wzięłam 3 tabletki. Nie ubyło mi ani grama i sądzę, że nie ubędzie przy dalszym stosowaniu. Na stronie internetowej jest napisane, że jeśli nie otrzyma się zamierzonych rezultatów, można odesłać opakowanie, a zwrócą kasę. Oczywiście na fakturze podano adres siedziby firmy, a mianowicie INSTYTUT KALLISTA ul. Sw. Franciszka z Asyżu 62, 93-479 Łódź. Tylko, że Instytut Kalista jest marką handlowa firmy Phoenix Sprl, z siedzibą gdzieś w Brukseli ... Z góry zakładam, że są złodziejami, bo nie ładnie to wszystko pachnie. Sądzicie, że będą robić problemy przy zwrocie pieniedzy ? Przeczytałam całą treść faktury i strony internetowej. Nie ma tam żadnych 'kruczków', którymi mogliby się bronić. Czy w razie czego mam szanse udupić ich w sądzie? (nie chodzi mi o tę stówę, tylko o fakt)

Gość gość
Co sądzicie laski!! Odpowiedzcie na moj temat, prosze

Gość gość
To pewnie zależy od firmy, a sporo firm daje takie możliwości. Ja zamówiłam kiedyś produkt na odchudzanie CGA800 który nawet działał ale z niezależnych ode mnie przyczyn musiałam zrezygnować. Skorzystałam z tak zwanej gwarancji satysfakcji i po zastosowaniu się do ich regulaminu ku mojemu zdziwieniu odesłali mi pieniądze.

Gość Sara8787
Ja zamawiam sobie Pyszną Dietę i jestem bardzo z niej zadowolona. Jem zdrowo i lekko, a czuję się przy tym świetnie.

Gość tengość
Kupując od spamera wspierasz przestępców. 1) wspierasz przestępców (spam do os. fizycznej,a firmy pigułek nie łykają, to nie tylko wykroczenie, a przestępstwo 2) nadawca nie podał swoich dany, a firmę w Brukseli (jeśli nawet istnieje) możesz ... :) 3) W przypadku problemów sądem i prawem właściwym jest Bruksela. Fajnie co? Co jeśli się otrujesz? 4) Nie pochwalił się skąd ma mój adres (dana osobowa niedostępny publicznie). 5) Nie dopełnił obowiązku wynikającego z art. 25 ustawy o ochronie danych osobowych 6) sprzeciw zignorował 7) zmienia marki, aby trudniej było połapać się co od kogo kupujesz Czy jego podatki (jeśli płaci) pomogą Tobie i Twoim bliskim? Jest wiele powodów, aby nie kupować od spamerów.