Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronik1992a

Kochaliśmy się dzisiaj, spuścił się

Polecane posty

Gość weronik1992a

Uprawialiśmy dzisiaj seks w pozycji od tylu. Przed koncem wyjął go, ale spuścił się od razu, prosto na wierzch wejscia do mojej pochwy. Wytarłam chusteczką tylko. Czy moglo sie cos dostac do srodka,a w wyniku podarować mi dzidziusia? Obecnie mam drugi dzien spodziewanej miesiączki (spóźnia się), więc chyba to nie są dni w kórych możliwe jest zajście w ciąże? Błagam, powiedzcie, że się nie myle :/

Gość weronik1992a
Czy ktoś mi odpowie ?

Gość gość
No oczywiście, że mogło?

Gość gość
Nie martw się:) jakoś będzie. A masz może ochotę podniecać kogoś?:]

Gość gość
jakbym miała ochote kogos podniecic, to zamiast siedziec tutaj, weszlabym do lozka, gdzie spi moj narzeczony ;)

Gość gość
Czekam na poważne odpowiedzi dotyczace mojej sytuacji. Jest tu kto?

Gość gość
Leć szybko do łazienki i wypłucz porządnie w środku prysznicem. Potem weź jakiś tamponik z sokiem z cytryny, albo z rozcieńczonym octem i włóż sobie głęboko do środka, najlepiej na szyjkę macicy.

Gość gość
Fakt ;) Bobaska by nie było. Ani teraz, ani nigdy :)

Gość gość
Zwyczajnie dalas mu sie przeleciec:-) :-)

Gość gość
A dlaczego pozwolilas mu bez gomy . Ja jak mam dni nie pewne to bez gomy nie pozwalam mu we mnie wchodzic

Gość gość
Dałam mu się przelecieć, bo to moj facet:)) ale dziecka nie planuje,stad moje pytania:P

Gość gość
Właśnie sądziłam, że dzień, w którym powinnam mieć już okres, jest dniem pewnym. Mylilam sie? :|

Gość gość
Obecnie mam drugi dzien spodziewanej miesiączki (spóźnia się), więc chyba to nie są dni w kórych możliwe jest zajście w ciąże? Niestety, rzadko się to zdarza, ale jest możliwe. Ja mam dwójkę nieplanowanych dzieci poczętych w ten sposób.

Gość gość
O cholera... to mnie przestraszylas. No nic. Pozostaje mi poczekać pare dni i zrobić test. Jeszcze jedno pytanie. Jesli ewentualnie doszlo do zaplodnienia,to dostanę okresu, który lada chwila powinien się zjawić?

Gość gość
Bbiorą się dzieci za seks:-) Wiedzą gdzie co włożyć,ale o to kiedy się zachodzi nie chce im się nawet wujka Google zapytać

Gość gość
Okres dostaniesz normalnie. Ale może być drugie jajeczko gotowe do zapłodnienia, i może być ono zapłodnione nawet w trakcie miesiączki. Sprawdź w necie.

Gość gość
Dziecino droga.Możesz dostać okres i być w ciąży,plamić i być w ciąży,nie dostać i nie być.

Gość gość
W sumie, nawet jeśli, to pewnie troche za wczesnie na reakcje organizmu na ciążę, przez zablokowanie krwawienia.

Gość gość
Dzieci drogie (skoro juz nazywamy tak siebie nawzajem :) ). Wiem gdzie i jak sie wklada, i wiem również, jak zachodzi się w ciążę. W moim pytaniu, nie proszę o nauki jak to sie dzieje ze pani zachodzi w ciaze, tylko jaka jest MOŻLIWOŚĆ, że w ciążę zajdę ja :)

Gość gość
Wydaje mi się że nie ma takiej możliwości, bo powinnaś mieć teraz dni niepłodne. owulacja jest zazwyczaj w połowie cyklu. Zresztą sama możesz sobie ją wyznaczać np mikroskopem owulacyjnym

Gość gość
A czy oprócz wyliczeń są inne znaki na niebie i ziemi, że okres się zbliża? I czy były przed feralnym stosunkiem? PMS, bolące piersi i podbrzusze oraz inne? Jeśli tak, to szanse na zaplodnienie są żadne.