Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozpady związków

Polecane posty

Gość gość

Hej, Nie macie wrażenia, że związki teraz bardzo szybko sie rozpadają, a te które trwają są płytkie albo utrzymywane tylko z przyzwyczajenia i braku laku? Wczorajszy wieczor spedzilam u przyjaciolki. Bardzo jej"zazdroscilam" bo miala faceta "marzenie".Zerwal z nia wczoraj sms-em! Jeszcze pare tyg.temu widzialam ich razem i on wydawal sie szalenczo zakochany. jeszcze tydzien temu byli razem na jakiejs randce. Ona nie potrafi zrozumiec co sie stalo bo dzien wczesniej slyszala w sluchawce slowa "kocham cie". prawdopodobnie powdem bedzie inna kobieta,ale to nic pewnego.czemu tak jest,ze zwiazki maja swoja date przydatnosci? co ja mam jej mowic,kiedy pyta czemu on tak postapil? dla mnie wyglada to tak,ze po okresie zakochania przychodzi rutyna i wiele osob zaczyna sie nudzic.czemu ludzie nie doceniaja wlasnie tego,ze maja kogos kto ich zna,kogos komu moga ufac,powierzac tajemnice i liczyc na nich.czemu bardziej wartosciowym jest uczucie zakochania i zauroczenia od uczucia milosci?

Gość zawsze szczery
nie mam takiego wrazenia

Gość gość
sklep z zabawkami tia, znam nawet taki ma bardzo charakterystyczna nazwe :D swoja droga mloda damo slowa NIC nie kosztuja jak chcesz przeleciec d**e i okrasc d**e to jej przeciez tego nie powoesz, prawda? bedziesz jej mydlic oczy do czasu az wyskoczy z majatku i majtek

Gość gość
nie ma miłości...