Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alan77

gadżety erotyczne

Polecane posty

Hej. Szukam zabawek erotycznych a najbardziej jestem zainteresowany pejczem, kajdankami i zaciskami na sutki. Wiecie może gdzie dyskretnie moge je zakupić? Prosze o konkretne propozycję. A i jeszcze jedno towar ma być dobrej jakości a nie jakieś badziewie.

Gość gość
Nie lubimy tu reklam internetowych sklepików, idź spamować gdzie indziej :O

gdzie kupujecie pejcze albo jaki macie bicz bo chcialam się pobawic z chłopakiem, ale nie wiem na co wydac pieniadze zeby byl zadowolony

a czy nie znacie takiego portalu aukcyjnego na literkę a? no naprawdę Pejcze, szpicruty to jeszcze w sklepach z wyposażeniem do jazdy konnej, pewnie będzie lepszej jakości

Gość Wikana
Ja kupiłam sobie pejcz

Gość Wikana
Pejczyk jest baaaardzo przydatny w oswajaniu mojego faceta :D Kupiłam go na Dyskrecji i chyba kupię coś jeszcze, bo pejcz rozkręciło nas w sypialni

Gość Miozanka
Też znam Dyskrecja Mam pejcz i kajdanki i bardzo dobre są. Urozmaicają nasze życie erotyczne :)

Gość gość
Tak jak dziewczyny polecam rzeczy ze sklepu dyskrecja pl. Mają super dobrze wykonane gadżety, które sa bezpieczne, estetyczne i zapewniają mnóstwo przyjemności :)

Gość gość
Polecam całą serie Fifty Shades of Grey, którą znalazłam na sklepie http://sexshop.sellingo.pl/, nowy sklep, a naprawdę duży wybór i co najważniejsze dyskrecja na najwyższym poziomie. Jesteśmy z partnerem bardzo zadowoleni z obsługi i towaru, który zamówiliśmy ;)

Gość gość
Rewelacyjne gadżety można znaleźć w sklepie na stronie nocnezabawki.pl. Myśmy z moim partnerem ostatnio poszaleli tutaj trochę. Moim zdaniem warto w takie zabawki inwestować, zwłaszcza w stałym związku, gdzie wiadomo, że z czasem się rutyna pojawia, a nic tak nie niszczy związku.

Gość gość
No to żeby wybór był zróżnicowany zapraszam na http://sexwibracje.pl/. Ten sex shop internetowy oferuje gadżety erotyczne z najwyższej półki i doskonałej jakości.

Gość gość
cieszę się, że nie tylko ja uważam takie rzeczy za normalne. Przecież sfera intymna to całkowicie inny świat gdzie trzeba wyzwalać swoje pragnienia :) a co do zacisków to polecam ten zestaw http://freetaboos.pl/klamerki-na-sutki-wibrator-p-1947.html masz jeszcze wibrator a całość mmm, mam takie samo i chyba zaraz użyje :P