Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy załujecie ze poszłyście do łóżka z żonatym?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do kobiet ( samotnych badz w zwiazkach) ktore poszly do łóżka z żonatym facetem, czy tego żałuja badz nie? tydzien temu założyłam inny temat czy wogóle byście poszły do łóżka z takim facetem, a teraz pytam czy załujecie badz nie, temat założyłam na forum erotycznym żeby nikt tu po mnie nie jechał, w poprzednim temacie tez nie pojechaliście po mnie :) faceci tez moga sie wypowiadac. Pytam bo ugania się za mna żonaty facet i podobamy się sobie a nie ukrywam ze jestem napalona i myśle żeby z nim zaszalec tak na 1 noc, bo romans nie wchodzi w gre zeby zona sie nie dowiedziała. Czekam na odp czy załujecie badz nie?

Gość gość
Ja z takim poszłam do łóżka, a dzisiaj jest mój. Myślałam ze ze szczęścia zwariuję, jak ujrzałam i poczułam jego męskość. Jest kochany pod każdym względem.

Gość gość
ale ja nie chce rozwalac czyjegos małżenstwa ani rodziny, chodzi mi o sex na 1 noc bo jestem napalona:))

Gość jestem zdzirą
Ja dopiero to zrobię:) Wiem,że nie będę żałowała;)

Gość gość
No to w czym problem !!! Bierz go jak potrafi Ci dać po pierogu !

Gość gość
To o co ci chodzi, daj d**y i po sprawie.

Gość gość
mam troche watpliwosci bo nie poszłam jeszcze nigdy do łóżka z zajetym facetem, a wy nie miałyście skrupułów?

Gość gość
Jasne , że nie ! Chcica jest mocniejsza od skrupułów :)

Gość gość
dzieki za zrozumienie:))

Gość gość
Ja się przespałam i nie żałuję. A co mnie to obchodzi, że żonaty? To nie jest małe dziecko, ma swój rozum i chyba potrafi odróżnić dobro od zła. Skoro sam do Ciebie przychodzi to nie widzę problemu, żeby nie skorzystać. Co innego gdybyś Ty za nim łaziła i go uwodziła. Choć z drugiej strony, nawet gdyby tak było, to jeżeli kochałby żonę to nie zdradziłby jej. Ale panuje ogólne przekonanie, że "przecież to jest tylko facet, ma swoje potrzeby" i co by się nie działo i tak zawsze kobieta winna. Olej to wszystko i prześpij się z nim.

Gość gość
W d**e powinien cię w*****ać bo z żoną pewnie nie może.

Gość gość
Nie

Gość gość
dobra, przespac sie i uczucia na bok odstawic, czy tez tak miałyscie?

Gość gość
Jestem na tyle inteligentną osobą by takich rzeczy nie robić a facet który pozwala na takie coś jest dla mnie zerem i nie dałabym mu się dotknąć. Co innego po rozwodzie - wolny - ok. Ale dla mnie szczyt chamstwa wpierrrdalaććć się w czyjś związek. A nawet jeżeli taki typ porzuci żonę dla Ciebie to możesz być pewna że Ciebie też w dupę kopnie przy pierwszej okazji. Bo śmieć śmieciem do końca życia pozostaje.

Gość gość
P***a cię swędzi to może masz stan zapalny?

Gość gość
przeciez napisałam ze nie chce zeby zone dla mnie rzucał, chodziło mi o takie szalenstwo na 1 noc wiec zona sie nie dowie, poza tym to nie ja za nim biegam, ja sie z nim nie kontaktuje tylko on ze mna!!

Gość Lusiapusia
Nie , nie żałuje bo było fajnie przez jakis czas . Potem wysłałam go z powrotem do ślubnej chociaż bardzo tego nie chciał :D Dał mi duzo kasy i prezentów "było miło ale sie skończyło " :p

Gość gość
wiem ze to egoistyczne ale poprostu mam ochote na sex a nie chce mi sie czekac az poznam innego, poprostu jestem napalona i tyle, moze to kiepskie wytlumaczenie ale tak jest!

Gość gość
Nie chcesz się wp*****lac w jego małżeństwo?? A co niby robisz ****ajac się z nim :D jaką ty głupia dzida musisz być, zero szacunku dla siebie. Jeszcze powiedz że razem pracujecie. Koleś się pochwali na pewno twoja reputacją i będziesz miała chętnych tylu ze za kasę możesz dawać d**y idiotko :D

Gość gość
nie pracujemy razem!!zreszta ja tu nie prosze o rady, pytanie jest do kobiet co tak zrobiły czy zaluja czy nie!!wiec nie potrzebuje takich osadów!!

Gość gość
Gdzie takie kretynki sieją .......

Gość gość
to odpal sobie p****la i spusc z krzyza, bo czytac sie ciebie nie da juz panno napalona.

Gość gość
mam szacunek do siebie i potrzeby sexualne i jestem po 30tce, w wieku kiedy sex dla kobiety jest wazny, moze ktos to zrozumie!!

Gość gość
A co się przejmujesz takim umoralniającym pitoleniem, prześpij się z nim i już. Życie jest tylko jedno, korzystaj ile możesz.

Gość gość
wlasnie o to mi chodzi, ze ja chce z zycia korzystac, bo jest jedno, nie chce czekac nie wiadomo ile zebym potem załowala ze nie użylam!

Gość gość
Normalna kobieta po 30tce która ma ochotę na sex szuka sobie wolnego chłopa co też ma ochotę na sex i się z nim mizgoli a nie łapie się za żonatych i jeszcze na forum się o tym chwali bo nie ma czym !! Generalnie jak on chce to tylko o nim świadczy że śmieć ale to że ty to akceptujesz i wiesz że żonaty - jesteś mu równa rozumem.

Gość gość
a myslicie ze po 30tce to jest tyle super wolnych facetow, szukanie wolnego i fajnego wychodzi mi bokiem, to dlaczego mam nie skorzystac skoro poznałam takiego, wiem ze to egoizm

oj, smutne to, że nikogo nie możesz znaleźć więc pozostaje ci żonaty :( Musisz byc strasznie brzydka albo głupia :) Albo i to i to:) Pewnie, ze się z nim prześpij w końcu a.) lata za toba a to juz jest coś, bo do tej pory posucha b.) masz chcice a to wszystko tłumaczy. Osobiście uważam, ze obrzydliwe bzykać sie z facetem, który innej wkłada, ale co kto lubi...

Gość gość
nie jestem brzydka, duzo facetow sie za mna oglada, ale mi sie oni nie podobaja

Gość gość
No wiesz, co inteligentniejsze babki co lepsze zabrały , teraz zostały ci nie wypały, boś sierota :) Tak czy siak nie dorosłaś do poważnego związku, i jesteś typem kobiety która innym związki psuje by tylko się wyruchać : ) Ja taki tok myślenia ,,muszę korzystać z życia pierdolić uczucia innych - ważna jestem tylko ja !! ,, miałam w wieku 18- 25 lat, teraz mam inne wartości, stałego partnera, nie muszę wpierdzielać w czyjś związek :) Jesteś niedorozwinięta emocjonalnie i od takich osób trzymam sie z daleka. Stara panna - tak Cię widzę. Fuj be - obrzydlistwo!!!!