Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy załujecie ze poszłyście do łóżka z żonatym?

Polecane posty

Gość gość
moj stan cywilny to akurat moja sprawa, szkoda ze nie macie troche zrozumienia dla innych, tak sie sklada ze akurat nie znalazlam wlasciwej osoby i nie jestem sierota, ale to nie o to chodzi w tym temacie, po raz kolejny pisze ze nie zamierzam nikomu zwiazku rozwalac!

Gość gość
Dla ciebie to tylko seks, ale jak 2ga strona się dowie o tym waszym ,,tylko seksie,, może być źle. Nie piszesz że -- o czym ? Przecież ciągle trąbisz że nie masz z kim się bzykać, noo chyba że masz męża , narzeczonego , chłopaka i idziesz spać z mężem innej kobiety, a idź w pisssdu - dno totalne, więcej nie piszę bo widzę, że masz zryty łeb.

Gość gość
a dlaczego zona ma sie dowiedziec o naszej nocy? pojdzie do niej i powie ze ja zdradził, nie wierze w to!

Gość Mr żonaty
Jestem facetem i bywałem w takich sytuacjach. Było dobrze, jak będzie okazja - zrobię to ponownie:)

Gość gość
nie załapie niczego ode mnie, bo nie bzykam sie z kim popadnie, poza tym wolałabym to zrobic w gumie

Gość Mr żonaty
Dodam, że temperament mojej małżonki i mój to dwa różne światy... facet zaczyna szukać jak czegoś mu brakuje. Instynktownie wręcz. ..

Gość gość
no wlasnie, szuka jak jest znudzony albo czegos mu brakuje, a laske mu zrobie bez gumy:))

Gość Mr żonaty
Mnie moja "przyjaciółka" robiła bez ;) Monotonia w związku zabija - do tego różnica potrzeb i temperamentów - tyle wystarczy i dla niej i dla niego...

no to bankowo coś załapie. lepiej wszystko w gumie zrób, a jak by mu przyszło do głowy cie lizac to owin sie szczelnie folia- inaczej żona się dowie i po pikusiu:) Mr zonaty- tak sobie to tłumacz- temperamentem :):)

Gość Mr żonaty
...by nie pisać - instynktownie. ..:)

Gość Mr żonaty
Jedno jest pewne - najsmaczniejsza jest zabawa w "pogoń za zajaczkiem":) Miałem kilka przygód i zawsze ta faza była najbardziej ekscytująca. ..

Jesli wiekszosc piszacych napisze Ci ze nie zalowalo to zaszalejesz? :-O skoro wacek nie ma dla Ciebie znaczenia to wystarczy pojsc na impreze:) piatek jest:) weekend sie zaczal:) po pijaku biora jak leci:-P

Gość Mr żonaty
Słodka Ty tak miewasz? ;)

Gość gość
Ja nie zaluje, to on za mna latal, zreszta nie chcialam zeby odchodzil od zony, mielismy tylko romans, nie chcialam z nim tworzyc zwiazku, bylo, minelo.

Gość gość
mr zonaty "Jedno jest pewne - najsmaczniejsza jest zabawa w "pogoń za zajaczkiem"usmiech.gif Miałem kilka przygód i zawsze ta faza była najbardziej ekscytująca. .." pogon za zajaczkiem- moze to bardziej rozwiniesz?

Gość gość
Kuźwa,a niby czego mam żałować? Ja chciałam,on chciał,pełnoletni byliśmy oboje,a że żonaty? Wali mnie to,nie mój problem. Grunt że dobre posuwał.

Gość do zwolenniczka konkubinatu
obrzydliwe tez umawiac sie z kobieta, ma f**k frienda

Gość gość
Prawda jest taka ,ze żony nie interesuje seks(odwala powinność małzenską czyli ''obowiązek'').Wcale nie potępiam tych,którzy szukaja na seks.I nieważne czy na raz,czy na układ. Nie potępiłabym Cię.Najlepiej nikogo nie pytaj.To Twoje życie.

Gość gość
Zgadzam się z Mr żonaty co do ,,łapania zajączka''. Sam seks był na ogół bardzo rozczarowujący w porównaniu z tym co oferuje żona, ale za to faza przed dostarczała wrażeń. Z tym że to były bardziej moje wyobrażenia. Dopiero w praktyce wychodzą na jaw różne drobne defekty, również te fizyczne. ;)

Gość Mr żonaty
Dokładnie tak. To naturalne, że w miarę zaspokajania potrzeb (jakie by one nie były) apetyt spada (niestety) A częstokroć wirtualne flirtowanie za sprawą swawolnego fantazjowania rozbija się o bratulną rzeczywistość...

Gość Mr żonaty
W przestrzeni wirtualnej aż roi się od męskich i kobiecych "ideałów" w każdej materii... idealni kochankowie - wprost megaseksualni i super pociągający aż do bólu namiętni. .. ale real sprowadza statystki do ground zero. Ja jestem realistą - tego życzę każdemu:) Do tego znajomość na platformie szczerości bez tajemnic i obietnic i to wszystko - z mojego doświadczenia daje szansę na ciekawą znajomość

Gość Mr żonaty
Więc niech każdy podejmuje decyzję czy warto "iść do łóżka z żonatym/mężatą" sam. Wszak życie to, haha:)

Gość gość
Oby miał ten żonkoś małą fujarkę,na dodatek cała zarośniętą włosami łonowymi :P

Gość gość
Mr żonaty Widocznie same kiepskie kochanki miałeś

Gość Mr żonaty
Gdybym był 20-letnim szczawikiem to może bym tak sądził, haha:), były świetne ale i słabe w te klocki:) ale ogólnie na plus

Gość gość
Nie wiem jak u Mr Żonatego, ale ze swojej strony powiem tyle: trafiają się i niezłe, ale żadna jak dotąd nie przebiła żony z początków naszej znajomości. Takim młodszym panienkom często wydaje się, że samo świeże ciałko wystarczy niezależnie od umiejętności budowania erotycznej atmosfery. Pomijając już, że samo to ciałko po zdjęciu rurek czy legginsów często wygląda mało ponętnie. ;)

Gość gość
wiekszosc kobiet po zdjeciu łachów i ozobników w ogole wyglada mało ponetnie. :P

Gość gość
Ja jeszcze czasami go w saunie spotykam i nawet teraz ma takie boskie ciałko.