Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniela14587

Widzieliście ?

Polecane posty

Gość Kanapowiczka
Tak , ja . Świetny Serial , dużo się dzieje , naprawdę nie jest przesadzony. Wrogie Niebo , koc i kubek herbaty. Wieczór idealny.

Gość gość
Czemu opóźniona w rozwoju? :O Mi się ten serial również podoba. Zaczęłam oglądać, bo dosyć już miałam obyczajówek dziejących się na przedmieściach ;) Nareszcie w poniedziałkowy wieczór można się odprężyć i obejrzeć coś nie silącego się na film z morałem. Po prostu dobrą rozrywkę!

Gość gość
Noblesa, jak by to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja również oglądam Falling Skies i i się podoba. Przynajmniej ten serial nie skończy się ślubem głównych bohaterów.

Gość ZazannaPanna
Powiem Wam, że z tego co rozmawiam ze znajomymi to bardzo mało kobiet ogląda Wrogie niebo, a ja tak się wciągnęłam, że szok, widze na szczęście, że nie jako jedyna i nie oznacza to, że jestem jakaś bardzo inna :p

Gość gość
no i komentarz Noblesy obrazuje właśnie postrzeganie serialu Wrogie niebo przez większość kobiet, jednak większość nie równa się całości zawsze trzeba o tym pamietac

Gość gość
Sama jestem kobietą i bardzo lubię Wrogie Niebo , ile można oglądac brazyliany :)

Gość gość
No właśnie kto powiedział że to serial tylko dla mężczyzn ? Swoją drogą mój facet akurat myślał że to serial dla przeciwników Kościoła xD

Gość gość
Jak kobiety miałyby nie oglądać tylu fajnych i odważnych facetów, którymi wręcz Wrogie niebo ocieka?! :D