Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masturbatorka

Czym się masturbujesz ?

Polecane posty

Gość masturbatorka

Jak wyżej

Gość żal mi cie kubek z kawą
ale dowaliłaś ...

Gość gość
A dla mnie to jest przyjemność i super szybki sposób na rozladowanie napięcia. Reka lub strumieniem wody z prysznica.

Ja mam faceta, nie muszę się masturbować. Ale co kto lubi. Wyraziłam swoją opinię, która nie musi wam się podobać :)

Gość gość
ty huju, j****y szatanie nie masz o czym pisać!

Gość gość
szczota klozetowa niweluje zboczenie choć może trochę nachalna i agresywna

Gość gość
ja od jutra zaczynam,dzis troche sobie pozwolilam,nawet zjadlam cos slodkiego i ogolnie ulubione ale zakazane rzeczy,zeby w trakcie diety nie kusilo usmiech.gif wiec na jutro mam przyszykowane : jajka,wedzonego lososia,halibuta(jeszcze surowy oczko.gif zastanawaim sie czy go upiec czy ugotowac na parze) ,kefir,maslanke(skoro jogurt mozna to to chyba tez? pechowiec.gif no i powinno do ktorej tam godziny wystarczyc oczko.gif ja od jutra zaczynam,dzis troche sobie pozwolilam,nawet zjadlam cos slodkiego i ogolnie ulubione ale zakazane rzeczy,zeby w trakcie diety nie kusilo usmiech.gif wiec na jutro mam przyszykowane : jajka,wedzonego lososia,halibuta(jeszcze surowy oczko.gif zastanawaim sie czy go upiec czy ugotowac na parze) ,kefir,maslanke(skoro jogurt mozna to to chyba tez? pechowiec.gif no i powinno do ktorej tam godziny wystarczyc oczko.gif

Gość gość
widelcem, łyżką , czerpakiem do grzybków marynowanych

Gość mam20lat
Renkom. Jak byłem mały to wsadzałem prącie do rury od odkurzacza. Takich orgazmow nigdy nie przezylem. Poprostu poezja. Niestety kuttaas mi urusł i już się nie mieści. Musze zmienić odkurzacz. I sie nie śmiejcie bo to prawda.