Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest beznadziejny w łóżku. Nasz seks to porażka. Jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

nie umie po męsku wziąc sie za mnie, jest raczej delikatny, romantyczny i co najgorsze szybko konczy, to w sumie nie jest wada gdyby mogl potem jeszcze kilka razy przez noc, ale jemu raz w porywach do 2 razy wystarczy :( nigdy nie mialam z nim orgazmu :(

Gość gość
Ja z moim też nie. Jak ważny jest dla Ciebie seks, to go rzuć. Ja z moim zostałam, bo ważne były dla mnie też inne wartości. Ale może za mało mu mówisz, czego potrzebujesz. Może czekasz aż on sam się domyśli. Na to nie licz.

Gość gość
ciesz sie ze to nie maz tylko facet. zawsze mozesz mu wystawic walizie za drzwiczki

Gość gość
Jak Cie nie pasuje delikatny i romantyczny to zmień na agresywnego dymacza. Tylko nie płacz tu na forum bo te debilizmy ciężko się czyta.

Gość gość
Jak chcesz mieć opiekuńczego i dobrego faceta, to nie oczekuj że w łóżku potraktuje cię jak sukę, bo facet to facet, w przeciwieństwie do kobiety ma tylko jedną osobowość, a nie kilka w zależności od poziomu hormonów.

Gość gość
Rozmawialas chociaz z nim o tym? Czy tylko udajesz orgazm a on ma domyslec sie reszty?

Gość gość
Wez go sobie na meza a poszukaj kochanka. Z kochankiem seks ostry a jak zajdziesz w ciaze to maz wychowa.

Gość gość
tylko prawdziwy dojrzały mężczyzna po 30-tce potrafi łączyć czuły romantyzm z wyłuzdanym dzikim seksem :)

Gość gość
zmien faceta

Gość gość
gosc 19:24 - nie haha tylko prawda do gosc 16:48 -te wartosci nie wystarcza na dlugo, niestety. Chyba, ze temperament masz niewielki to ok. gosc 18:40 - nie kazdy, oj nie kazdy. Bywa, ze facet po 30 nie dosc, ze nie ma techniki to jeszcze nie dba o siebie. A jak juz sie nie ma ochoty na seks z memlakiem to sie obraza i psychika mu siada. Prawda jednakowoz jest jedna - jesli chcesz ostrego seksu, zmien partnera. Rozgotowane cieple pierogi nigdy nie zrozumieja co to dobry seks. Bedziesz sie cieszyc jak da rade wytrzymac dluzej niz kilka sekund a potem zgorzkniejesz. Uciekaj.

Gość gość
gosc 19:24 - nie haha tylko prawda do gosc 16:48 -te wartosci nie wystarcza na dlugo, niestety. Chyba, ze temperament masz niewielki to ok. gosc 18:40 - nie kazdy, oj nie kazdy. Bywa, ze facet po 30 nie dosc, ze nie ma techniki to jeszcze nie dba o siebie. A jak juz sie nie ma ochoty na seks z memlakiem to sie obraza i psychika mu siada. Prawda jednakowoz jest jedna - jesli chcesz ostrego seksu, zmien partnera. Rozgotowane cieple pierogi nigdy nie zrozumieja co to dobry seks. Bedziesz sie cieszyc jak da rade wytrzymac dluzej niz kilka sekund a potem zgorzkniejesz. Uciekaj. XX mój mężczyzna jest czuły, opiekuńczy i romantyczny a potrafi często w łóżku być ...... mmmmmmm :) wrrr ;)

Gość gość
mój mężczyzna jest czuły, opiekuńczy i romantyczny a potrafi często w łóżku być xxx Jasne, widac masz niewielkie wymagania/potrzeby. Albo twoj facet ma schizofrenie lub zaburzenia osobowosci. Nie mozna byc jednoczesnie czułym, romantykiem i ostrym ogierem, ktory dyma cie jak za przeproszeniem suke :classic_cool: To tak jak niektore debilki myslą, ze wulgarny agresywny brutal bedzie brutalem dla innych ale dla niej bedzie kochanym czulym misiem... Toyota Corolla nigdy nie bedzie tym samym co Mercedes S Klasy, mozna pisac setki takich porownan. Albo jedno albo drugie

Gość gość
Mój poprzedni facet taki był. Kończył szybko i tak beznadziejnie mnie miział. Zero namiętności. Nieraz próbowałam z nim o tym rozmawiać, ale to nic nie pomagało. Unikalam seksu z nim bo po prostu tego nie lubilam. Obecny- bardzo długo może, nawet nie myślałam ze w łóżku można takie rzeczy robic :P wszystkie moje najskrytsze pragnienia realizujemy :) jest super. Nie warto się męczyć, bo prędzej czy później zacznie nam to przeszkadzać.

Gość gość
Ale czy ktoś tu coś mówi aby facet był brutalem? Tu chodzi o to, by w łóżku był pewny siebie, dominujący, namiętny, a nie takie cieple kluchy .

Gość gość
no ale czuły delikatny romantyczny facet nie moze byc jednoczesnie pewny siebie i dominujący, to sie wzajemnie wyklucza... ja takich ludzi nigdy nie spotkałam, przestancie opowiadac bajki :) bo na kafe kazda ma faceta z zaganiaczem 25cm, limuzyną, zarabia minimum 10tysiecy i mieszka w willi z 10 pokojami :)

Gość gość
Nie wiem, ja mam zbyt małe doświadczenie w sprawach łóżkowych. Ale mój poprzedni, który był tymi ciepłymi kluchami, wcale na godzien nie był romantyczny, czy delikatny. Po prostu w łóżku taka ciamajda :P

Gość gość
* na codzień

Gość ciotka_dobra_rada
"czuły delikatny romantyczny facet nie moze byc jednoczesnie pewny siebie i dominujący" moze byc tylko wy takich pedalkow wolicie a nie facetow

Gość gość
Ale p******i głupoty . Zrozum , że mozna byc romantycznym , czułym , a w łóżku ogień .

Gość Gniewko_Gniecio
Ej no powiem wam, ja jestem delikatny na codzień troskliwy i opiekuńczy, w łóżku nie ma tak że jestem też delikatny tylko... Każda Kobieta jak i facet, miewają różne dni, różne chumory... Czasem Sex jest nam potrzebny do przyjemności, czasem dla zabawy, z nudów ale jest też potrzebny gdy chumor jest do bani chcemy się podnieść na duchu nawzajem... Trzeba wiedzieć, albo rozmawiać z partnerami na jaki sex dziś mają ochotę, chodź w trakcie też warto zmieniać... Zacząć po mału delikatnie i romantycznie potem troche przyspieszyć tępa... Nie wiem czemu dziś ludzie zapominają o tym rozmawiać między sobą, przecież to jest potrzeba... Może dziwne porównanie zrobię, ale uznajmy że przychodzi do Ciebie codziennie facet, i codziennie pije herbate i dwie łyżeczki cukru.. Nie pytasz go tylko robisz codziennie to samo, kiedy on już od tygodnia ma ochotę na kawe... Rozmawiajcie ze sobą więcej, mówcie swoje pragnienia, pomysły i nie wstydźcie się eksperymentować w łóżku... Dziwią mnie niektóre komentarze typu ,,To go zostaw" Trzeba Walczyć o siebie a nie uciekac... Pozdro

Gość gość
Usmialam sie z niektorych komentarzy.Facet moze byc delikatny i czuly a w lozku potraktuje mnie jak szmate lub jak aniola,zalezy na jaki seks mamy ochote.

Gość gość
gość 2014.11.07 Jak chcesz mieć opiekuńczego i dobrego faceta, to nie oczekuj że w łóżku potraktuje cię jak sukę, bo facet to facet, w przeciwieństwie do kobiety ma tylko jedną osobowość, a nie kilka w zależności od poziomu hormonów. xx A ja mam opiekuńczego i troskliwego na co dzień a w łóżku....... silny, zdecydowany mężczyzna, który nie waha się ani chwili żeby choćby siłą wziąć to co chce :)

Gość gość
Widać standardowe problemy kobiet i to z własnej winy. Ewidentnie szwankuje w waszym związku komunikacja. Założę się, że jak znaczna większość kobiet: po 1 udajesz orgazmy czyli wmawiasz mężczyźni, że jest tobie dobrze a to skutkuje tym, że mężczyzna myśli, że robi tobie dobrze i jest wszystko ok po 2 jesteś bierna w seksie czyli czekasz aż on wszystko zrobi a ty nie kiwniesz nawet palcem "swoim" po 3 Nie komunikujesz, nie mówisz o swoich potrzebach, pragnieniach, fantazjach o tym co lubisz i co sprawia tobie przyjemność tylko oczekujesz, że mężczyzna sam się domyśli i będzie czytał tobie w myślach. Takimi sposobami seks nigdy nie będzie satysfakcjonujący.

Gość znawczyniiiii
mało wiecie, jednostka całkowicie rozwinięta potrafi być czuła i romantyczna jak i mocno zboczona ,ale do tego potrzebna wyjątkowa osobowość i ogień w żyłach :-) jest taka jak życie ,ma wszystko w sobie