Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak im to powiedziec ze zostana dziadkami

Polecane posty

Gość gość

nazywam się Dominika mój problem jest taki mam 19lat mój chlopak ma 21lat oboje zostaniemy rodzicami jestem w 4tygodniu ciązy moi rodzice nie akceptuja chłopaka zabraniają mi się z nim spotykac po tym jak nie chcacy mnie pobil ze mialam kilka siniakow i krew mi z nosa leciala kiedys poszlam sie przejsc z kolezanka spotkalismy sie z moim chlopakiem siedzielismy na lawce byla godzina okolo 21 wracalismy sie pocalowalam sie z nim az w pewnym momencie napotkalam sie na moja matke byla wsciekla i w****iona na mnie i na niego jemu powiedzialam ze ma sie odemnie trzymac z daleka bo jak nie to pozaluje a jak ja z nia szlam do domu to mnie wyzywalam ze jestem glupia ze nie mysle itp. w domu zrobila straszna awanture bila mnie po plecach po glowie gdzie sie dalo pewnej niedzieli okolo 21 wrocilam do domu po chwili po mnie matka przyszla do domu z pytaniami czy sie nadal z nim widuje czy nie bo za prawie codzinnie u kolezanki w domu przesiadywalam ja mowilam ciagle nie i nie a ona w pewnym momencie gada cos takiego ja sie zgodze na to zebys ty sie nadal z nim spotykala itp. i teraz jestem z tym chlopakiem w ciazy boje sie rodzicom powiedziec bardzo sie boje beda wsciekli zli pewnie mnie wywala z domu beda gadac ze ja jestem glupia ze nie mysle ze juz nie pamietam jak mnie on pobil a teraz z nim dziecko najchetniej bym sie z domu wyprowadzila prosze cie o pomoc bardzo ciebie prosze doradz mi cos jak mam im to powiedziec tak zeby sie nie wsciekali itp. czekam na odpowiedz z calego serca dziekuje

Powiedz im o tym normalnie. Na poczatku pewnie beda zli ale pokochaja malenstwo i wam pomoga. To w koncu ich wnuk albo wnuczka :)

Gość gość
niechcący cię pobił??? niechcący to można zupę rozlać, a nie kogoś pobić, gratuluje ci głupoty, niedługo zacznie cie tłuc regularnie

Gość gość
"nie chcaco Cie pobil?" da sie tak? powiedz im bo i tak musisz, napewno Ci nie pogratutluja i beda zli ale przejdzie im, tylko powiedz im i daj im czas do zastanowienia sie nad tym co dalej i do oswojenia sie z ta mysla

Autorka zaoytala jak ma powiedziec rodzicom o ciazy. Nie pytala o twoja opinie dotyczaca jej chlopaka. Dziewczyna jesdt w ciazy i juz po fakcie

Gość gość
to jest forum, więc mogę się wypowiedzieć tak, jak pasuje mi, a nie tobie, jak ci się nie podoba, to nie czytaj tego, co piszę- proste

Gość gość
no ok, ale to co ona pisze to masakra jakas "niechcacy" napewnooo ;) no a jak ma powiedziec? normalnie :)

Gość gość
jak? paszczą!

Gość gość
a ty tysia taka mądra jesteś i karzesz jej mieszkać z facetem, który będzie ją lał?? no złota rada

:D nie spinaj sie :p trzeba dobrze doradzic autorce :p autorko, masz 19 lat, nie jestes 14letnia dziewczyna... Ciaza w wieku 19 lat to nie taka tragedia, bedzie dobrze ;)

Gość gość
a ty mnie nie pouczaj, bo każdy ma prawo do wyrażenia WŁASNEGO zdania

My jej nuc nie mozemy kazac bo i tak zrobi jak chce :p moze chlopak sie opamieta... A jak zrtobi to drgi raz to nich kopnie go w cztery litery i tyle

Gość gość
przecież ten chłopak jak się dowie o ciąży to jej za próg nie wpuści!

No wlasnie autorka nawet nie napisala czy powiedziala chjlopakowi o ciazy, czy on ma prace... Nic . napisz cos wieceej

Gość gość
on ma prace od wczoraj wynajmuje pokoj w mieszkaniu wraz z innymi wspollokatorami obiecal ze juz sie to nie powtorzy kazdy sie bije nawet dziewczyna z dziewczyna chce mnie wziasc do siebie po tym jak im powiemy o ciazy jutro idziemy do jego siostry bo matke ma daleko a tata jego nie zyje od dawna

Gość gość
on sie cieszy ze bedzie ojcem bardzo chce tego dziecka jak ja

Gość gość
jasne, obiecał- a ty mu wierzysz??? idź do rodziców i przyznaj się do wszystkiego, a potem grzecznie poproś ich o pomoc, a jego o alimenty podaj

Gość gość
skrobanka i po problemie!

Gość gość
n ma prace od wczoraj wynajmuje pokoj w mieszkaniu wraz z innymi wspollokatorami obiecal ze juz sie to nie powtorzy kazdy sie bije nawet dziewczyna z dziewczyna chce mnie wziasc do siebie xxx jak wziąć do siebie? a co na to współlokatorzy? nikt nie będzie chciał mieszkać we wspólnym mieszkaniu z noworodkiem - a co na to właściciel mieszkania?

Gość gość
"każdy się bije" no jeśli obracasz się wśród takiej patologii, to niech cie leje dalej

Gość gość
Prowo, a wy pelikany lykacie :D

Gość gość
dziecko urodzi sie dopiero na koniec czerwca do czasu zamieszkamy u niego potem wynajmujemy cos dla sb nie podam go o alimenty bo bedziemy sie pobierac

Gość gość
z kim masz lepszy kontakt z matka czy z ojcem? jak z ojcem to zapytaj czy podjalby sie zrobienia kolyski dla wnuka/wnuczki :D a jak z matka to zapytaj ile czasu potrzebuje na wydzierganie niemowlecego bodziaka na chlodniejsze dni bo w zasadzie to ma jeszcze najprawdopodobniej osiem miesiecy ALE moze zaczynac juz dzics :D i idz na spacer niech sie zachlystuja bez twojego udzialu

Gość gość
wogole nie mam z rodzicami dobrego kontaktu wogole nigdy sie mnie matka nie zapytala czego ja chce tak naprawde

Gość gość
co ja mam robic????

Gość gość
co ja mam robic????? w takiej sytuacji???

Gość gość
jestescie??? pomozcie mi prosze was