Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucy Pherka

erotyczny sen

Polecane posty

Gość gość
fajna sprawa

Gość Bacillus von Glick
Próbuję sobie przypomnieć, gdzie wtedy byłem i czy mogłem mieć w tym jakiś udział. Ale najpewniej śniło mi się, że oglądam wszystko przez okno z bloku naprzeciwko. zawsze tak jest :(

o mój święty Boże znowu miałam erotyczny sen :O i nie mam nawet komu opowiedzieć bo w końcu przyszłej zakonnicy nie wypada...

Gość mati11
I co tam się działo?;)

Gość gość
opowiadaj ja juz wczoraj byłem naszykowany że sobie poczytanm :P

sen 1 stałam w łazience robiłam makijaż podszedł do mnie męzczyzna zaczął całować po szyi i rozpinać zamek (mam taką białą bluzeczkę z suwakiem na plecach) od razu zaczęłam wić się z rozkoszy i wypinać do niego tyłek w moich obcisłych ciemnych jeansach. Przestałam się malować i oparłam rękami o umywalkę On suną mi bluzkę i rozpiął mój różowy koronkowy staniczek rękami pieścił moje piersi i całował mnie po plecach (na których mam bardzo silne punkty erogenne) normalnie wiłam się z rozkoszy i wypychałam tyłek aby poczuc na nim jego wzwód. Lizał mi szyje i swoim zarostem na twarzy ocierał się o moje łopatki i kręgosłup nie mogłam znieść już tej rozkoszy chciałam seksu odwróciłam się i zobaczyłam że to mój znajomy który w życiu prawdziwym nie pociaga mnie fizycznie ostatnio widziałam go na cmentarzu podczas świąt.

sen 2 trudniejszy do opowiedzenia byłam w dziwnym miejscu na jakichś zawodach w skokach z wysokości na trampoline zerknełam w dół i bardzo się zlękłam nie chciałam na to patrzeć a co dopiero mówić o skoku zaczęłam uciekać w obawie że ktoś zmusi mnie abym skoczyła kiedy uciekałam po jakichs dziwnych schodach czułam jak ktos za mną biegnie szybko schowałam się do jakiegoś pomieszczenia pod schodami. Wtedy wszedł On, mężczyzna brunet wysoki szczupły z zarostem na twarzy. Spytał czego się boje próbowałam coś powiedzieć wtedy On zaczął mnie całować... powoli lecz z języczkiem, ja płakałam on wycierał mi łzy jednocześnie rozmazując tusz do rzęs, całował coraz głębiej i namiętniej potem włożył ręce pod bluzkę i pieścił moje piersi wycałował je i ssał moje sterczące sutki następnie rozpiął mi spodnie i lekko zsunął... pieścił mnie tam reką a potem wszedł we mnie kochaliśmy się było cudownie lecz tylko w jednej pozycji bo było to małe ciasne pomieszczenie potem ja zaczęłam płakać kiedy zaczęliśmy rozmawiać powiedziałam mu że boje się że mnie skrzywdzi na co on "nie bój się" i mnie przytulił...

Gość gość
Nie

Gość gość
Twoje shy sa odzwierciedleniem twoich potrzeb