Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościiowka

Chodakowska to nowa sekta

Polecane posty

Gość gościiowka

Co o niej myślicie? ta klientka jest nienormalna. Obserwuje od jakiegoś czasu jej fb i jestem przerażona tępotą ludzi. Nie mówię tu o jej ćwiczeniach, nie o to mi chodzi - może są skuteczne, może nie, opinie są podzielone. To odrębny temat. Chodzi o to jaką ta laska robi siekę z mózgu tym bidnym kobietom. Co mnie rozwala konkretnie: - tona postów dziennie - we wszystkich są serduszka i cmokaski niczym u gimbazy - Ewka uważa że życie jest cudowne, wszystko można rzucić tu i teraz iść zacząć ćwiczyć i wszystkie problemy znikną, w ogóle życie jest kolorowe (z pewnością jak się wyciska tyle szmalu), ona nie zdaje sobie sprawy z tego że większość tych kobiet ma problemy zdrowotne/finansowe/miłosne/mieszkalne itp jakich ona sama nigdy nie miała ale to nie przeszkadza jej wmawiać im że poczują się lepiej gdy wykupią jej jadłospis w którym na dzisiejsze śniadanie masz zjeść 1/4 kiwi a potem przez tydzień nie masz kiwi w jadłospisie więc masz je wywalić bo ono nie będzie już potrzebne. - każda jedna opinia która zostanie skierowana przeciw ewie (nawet te kulturalne) są dla niej jednym wielkim hejtem i osoba która to pisze jest na pewno brzydka, gruba, zakompleksiona i ma przykre życie. Dla niej nie istnieje żadna inna racja poza jej własną. - najbardziej chyba mnie rozwala jak matka Ewa z Kalkuty wrzuca co jakiś czas na fb jakiś post o tym aby dziewczyny dodawały zdjęcia swoich metamorfoz za co w zamian jedna dostanie okulary/płytę dvd lub inny przedmiot który Ewa dostaje od różnych firm jako bonus za reklamowanie ów przedmiotu. Jak to ona mówi "trzeba się wszystkim dzielić", no tak nie trudno się dzielić jak coś dostanie się za darmo. Skoro tyle kobiet podzieliło się z nią swoimi pieniędzmi kupując jej płyty (a wiadomo ile przeciętna Kowalska zarabia), to skoro ewka jest taka dobroduszna to czemu nie dzieli się swoją wiedzą za darmo? dlaczego za trening u niej trzeba zapłacić 450zł? policzcie sobie na oko ile ona wyciska kasy a potem wrzuci jakiejś jedne bryle na fb i wielce się "wszystkim" dzieli. - ta kobieta zrzyna cudze jadłospisy, fragmenty blogów (najcześciej zagranicznych) i publikuje jako swoje, nie zmieniając nawet jednego słowa i nie pisząc skąd pochodzi treść! - dziś rozwaliła mnie na łopatki, bez pardonu i żenady zapytała na swoim fb kto ma dojścia do jakiegoś tam instytutu reumatologii i mógłby załatwić po znajomości wizytę jej ojcu. Ona ma tyle forsy i jeszcze próbuje się wciskać w kolejkę po znajomości?? gdy w komentarzach podniosła się wrzawa że to nie w porządku zachowanie natychmiast skasowała post (jak zwykle gdy są negatywne opinie) i w nowym już poście napisała że ludzie są złośliwi, chamscy i karma wraca. Te wszystkie dziewuchy byłyby zadowolone gdyby ewa im na.s.ra.ła na łeb i jeszcze wysłałyby jej za to cmokaski. Bieda umysłowa tej sekty jest porażająca a Pani Chodakowska ma wciąż zbyt mało pieniędzy więc pcha się gdzie się da. czy macie podobne wrażenie czy raczej ją lubicie?

Gość gość
nie wiem nie interesuje mnie zabawa w badz zawsze szczupla bo ja na tym zarabiam

Gość gość
hehehe dobre

Gość gość
up

Gość gość
Tez jej nie lubie. Jest slaba psychicznie, nie radzi sobie z krytyka, poza tym jest brzydka.

Gość gość
W malych miejscowosciach najczesciej osiedlaja sie sekciarze. Spotkalem sie ze sekciarzami ktorzy udaja katolikow. Bardzo lubia gdy ofiara jest katolikiem sami maja w domu czarne krzyze i czarne rozance, ale nie pomylic ich z katolikami. Udaja katolikow i tak sie przedstawiaja w rzeczywistosci sekta. Laza za ofiara jezdza tez autami. Osobnicy biedni starzy fizjonomia godna frankensteina dla lepszego efektu i ofiare tez chca wpedzic wbiede. Pranie mozgu wyzywanie nekanie gadanie co ma robica w rzeczywistosci zniszczyc. odradzam osiedlanie sie kolo Wieliczki Skawiny.Robia z ofiar wariatow. Na powitanie po wprowadzeniu sie do nowego domu wjezdzaja i zawracaja swoimi autami dezlami przed domem ofiary na dzien tak z 10. Gdy zglosisz to na policje nic nie zrobisz tylko sie smieja. Odradzam male miejscowosci. Sasiad tez sie okazuje sekciarz. Ich slownik: zamienianie, da, po szpitalu, fajna-do bicia do gnebienia, uda sie znaczy zwolnia cie, sluchaj, do szkoly nie do roboty, baby tylko w domu, ale sami maja stanowiska, bic s********a a sami s*******ny, lubia gnebic ofiary w miejscach publicznych. Powinni z psychiatrykow nie wychodzic taka jest prawda o sektach.