Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 14 letnia kuzynka uprawia już seks, a ja mam 26 i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

nigdy sie nawet nie całowałam

Gość gość
chyba kladzie Kena na Barbie i w ten sposob.Nie gadaj glupot, chyba nie chcesz sie puszczac luzem na prawo i lewo

Gość gość
bo jesteś porządna i wartościowa, jak byłam w wieku 13 lat to się jeszcze lalkami bawiłam a moja rówieśniczka była zaliczana przez kolejnych meneli z okolicy i jeszcze się ze mnie podśmiemywała

Gość gość
a jak mozna calowac kogos kogo sie nie kocha, to infantylne a nawet zwierzece

Gość gość
14 latka uprawiajaca sex to patologia :O a Ty jestes normalna kobieta, wbrew pozorom duzo jest dzisiaj dziewczyn po 20 ktore sa dziewicami. Tylko ze sie do tego nie przyznaja, ale sama znam kilka takich...

Gość gość
ta jasne normalna stara dziewica i tyle

Gość fikusny marian
Spokojnie, jeszcze 4 lata i otoczysz sie kotami to juz coraz trudniej bedzie o seks.

Gość gość
czekaj jeszcze dluzej

Gość gość
Dziewczyna swojej pizy nie załuje i zdobywa doświadczenia.Czekaj dłużej i marynuj pizę

Gość gość
A ja straciłam cnotę gdy miałam 13 lat. Od tego czasu, każdego dnia – z wyjątkiem dni zakazanych – mam po kilku facetów. Seks uprawiam po kilka godzin każdego dnia i ciągle mam mało. Chętnie przyjmę jeszcze kilku chętnych do wspólnych zabaw bo tych siedmiu z którymi zabawiam się każdego dnia nie daje mi rady i nie wystarcza mi. I tylko możecie mi zazdrościć rozkoszy jakie daje mi seks każdego dnia.

Gość gość
Najwyższy czas zacząć. Nawet nie wiesz co tracisz każdego dnia. Nic nie zastąpi rozkoszy seksu, pod warunkiem że ograniczysz się do przyjemności bez płodzenia dzieci. Po porodzie cała miłość przejdzie na dziecko a seks stanie się czynnością zagrażającą następną ciążą. A więc do roboty i nie ograniczaj się do jednego faceta bo żeby dobrze poznać rozkosze seksu musisz przelecieć co najmniej 200 facetów ale musisz się dobrze zabezpieczać bo jak się nie zabezpieczysz to zajdziesz w ciążę po pierwszym razie i dostaniesz najgorszego sadystę pod słońcem.

Gość gość
gość 14.26 - siedmiu krasnoludków?

Gość gość
gość dziś x Jesteś prostytutką :D:D:D