Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielbiciel fartuszka

Przebieram się w ciuszki mamy i babci. Lubię wytryskiwać na nie.

Polecane posty

Robię to od kilkunastu lat. Nieświadome niczego zakładają swe wielkie staniki z moją spermą na cyce i tak chodzą, a mnie to podnieca

Gość gość
Ja też tak robię na sukienki, halki, staniki.

Nie wszyscy się przyznają ale są tacy których podnieca matka i zaprzeczają.

Gość gość
Moja babcia często przychodziła do mojego pokoju wieczorami. Sama już tylko w satynowej czarnej koszuli nocnej z koronkami i dużym dekoltem. Kiedy dorastałem zaczęła mnie interesować jako obiekt sexualny. zawsze gdy rozmawialiśmy stawał mi. Cieszyła się i mówiła że to normalne. W końcu zaczęła go dotykać i trzymając owiniętego koszulą nocną doprowadzała mnie do wytrysku. Od tamtej pory zawszę walę w jej koszuli nocnej.

Gość gość
To prowokacja pospolita

Gość gość
Koszule nocne mojej mamy są sexowne. Masturbuję się nimi i marzę o jej ogromnych cycach. Nigdy nic nie mówi na plamy nasienia, może nie ma nic przeciwko.

Gość gość
Właśnie trzepie sobie w czarną satynową halkę babci

Gość gość
Też mam podobnie lubię takie zboczenstwa robić

Gość gość
Dziś odwiedziła mnie mama. Dawno jej nie widziałem ale nadal jest sexy. Przebrała się od razu w samą sexowną koszulę nocną a mi kazała rozebrać się do naga i założyć jej halkę. Zwaliła mi reką i wytrysnąłem na mamuśkę i jej koszulkę.

Gość bella 86
I żadna nie zauważa spermy na swoich cipuszka:D

Gość gość
Pewnie zauważają ale nic nie mówią

Gość gość
Lubię bardzo się przebierać w ciuszki mamy i babci. Obie mają bardzo wielkie biusty. Babci spuszczam się do stanika i rano jak go zakłada to moja sperma ląduje na jej cycach. Wie o tym i nie zabrania mi tego.

Gość gość
Właśnie masturbuję się w fartuchu mojej cycastej matki. Jest cudowny, cieniutki, niebieski w jasnoniebieskie kwiatki. Bardzo przyjemny w dotyku, matka wyglada w nim bardzo podniecająco. Stoi mi, sztywny i naprężony jest. Wytrysnę do jej biustonosza 85G

Gość gość
Racja trzeba spuszczać się tam gdzie nie wolno.

Gość gość
Moja matka zawsze mnie prowokowała. Nawet sama zaproponowała bym ubierał jej ciuszki i w nich trzepał. Uwielbiam to robić.

Gość synuś mamy
I mi to kiedyś się zdarzyło byłem sam i ubralem na siebie majtuski mamci i walilem na jej stanik a następnie w jej majtuski i uwielbiam to i myślę że nama coś podejrzewa ale chyba się jej to tez podoba

Gość gość
Lubię to robić a nawet jak mnie złapią na gorącym uczynku to też jest fajne. Babcia chce żebym jeszcze jej na cycki tryskał. To tryskam. Wczoraj spuściłem się jej na biust i satynową spódniczkę.

Gość Momlover
Zawsze się przebierałem w ciuchy mamy i czasem babci. Nigdy im tego nie mówiłem bo się wstydziłem, aż do momentu kiedy mamuśka mnie nakryła.

Gość gość
tez spuszczalem sie w ciuchy mamy i podgladalem ja momlover jak chcesz o tym pogadac to daj meila.

Gość Momlover
grzesmilf@wp.pl Piszcie jeśli macie podobnie

Gość gość
zawsze mnie ciekawiło jak to jest przebrać się w damskie ciuszki. powiedziałem o tym babci. nie mogła tego pojąć ale zgodziła się żebym u niej w pokoju i przy niej przebrał się w jej halkę, pończochy, stanik, a na koniec jej podomka. pech chciał że mama weszła i zobaczyła mnie takiego, obok babcia. stanął mi od razu i nie opadał jak na złość. babcia wytłumaczyła mamie i zaciekawiona została popatrzeć.

Gość gość
moja mama sama każe mi ubierać się w jej ciuchy. oboje to lubimy. jak jesteśmy sami to tak cały dzień chodzę. spuszczam się w jej staniki i ona je zakłada bo lubi czuć na cycach moje ciepłe nasienie.

Gość gość
Dużo matek niemal wielbi swoich synów. Ja pozwalam mojemu 16letniemu synowi masturbować się moimi rzeczami. Pozwalam mu aby kończył na moich piersiach i na jeszcze kilka rzeczy

Gość gość
Bardziej wolę bieliznę babci bo jest bardzo stylowa, koronkowa, przezroczysta. Widać zawsze plamy po wytryskach na staniku. Babcia go zakłada i nawet nie jest zła na wyciekającą moją spermę, mówi tylko że to najlepszy krem

Gość gość
Ja tylko używam ich ciuszków, nie robię nic z mamą i babcią.

To bardziej nowoczesne przedstawienie kompleksu edypa. Najlepszym rozwiazaniem, w walce o uwage rodzica, będzie przegrać z ojcem albo po prostu - przeleć którąś. Mam nadzieję że pomogłem :)

Gość gość
Moja babcia wie o tym że przebieram się w jej ciuszki. Sama mi nawet proponuje w które mam się ubrać.

Gość gość
A w co lubisz najbardziej być przebranym?

Gość gość
W bieliznę i jej fartuszek