Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwionamamam

Chcę już urodzić ....

Polecane posty

Gość zniecierpliwionamamam

Jestem w 39 tc , i już nie mogę doczekać się porodu ... Chciałabym już tulić synka , karmić , przewijać , dbać o niego ... Nie mogę się doczekać by zobaczyć jak wygląda , usłyszeć jego pierwszy płacz ... Teraz czas mi się tak okropnie dłuży ... :(

Gość gość
A co nas to interesuje. Kolejny zasraniec bedzie niszczyl srodowisko. Dla ciebie to szczescie, ale my to mamy w nosie.

Gość gość
I co,mamy ci poród wywołać czy jak?

Gość Jakie to żenujące
Uważaj żebyś się nie zesrała za szybko.Potem zaczniesz zakładać tematy że masz juz dość nieprzespanej nocy i płaczu dziecka.Zaczniesz krzyczeć na forum POMÓŻCIE! Spadaj na drzewo ciemnogrodzie.Dziecko to nie zabawka,a ty? mam wrazenie tak się zachowujesz😡!

Gość gość
kolejna idiotka od fasoleczek i baobasików widzę....bedziesz wyc po nocach jak cie bachor przećwiczy

Gość Ale to już było
Nie dorosłać do tego żeby urodzić dziecko.Przedmówca mądrze napisał.Zaczniesz sama beczeć jak dziecko da ci popalić! Idiotka jesteś na maksa!😡

Gość gośćM
Ale wy jesteście wstrętne potwory. Dziewczyna na ostatniej prostej czeka i chce pogadać, przeżywa ważne chwile w życiu a wy ją wyzywacie. Zero kultury po jaką cholerę wchodzicie i czytacie?????? Żeby kogoś zwyzywać?????Zera totalne z was!!!!! A Ty Zniecierpliwiona niczym się nie martw może się dłuży ale ten czas minie. Teraz pewnie siedzisz w domu i wydaje się że czasu dużo za dużo i dużo wolniej płynie ale za chwilę to się zmieni:)

Gość gość
Skąd w Was tyle jadu??? myślę,że większość z was to katolicy, niczym żmije rzucające się do gardła i plujące jadem, w jakim kraju żyjemy, wstyd się przyznać,że są tacy ludzie,którzy drugiemu źle życzą, a jutro staniecie w kościele i będziecie się żarliwie modlić a potem z fałszywą skromnością pójdziecie do komunii, wstydźcie się, tego ,ze ubliżacie innym na forum publicznym , jak wam nie wstyd ????

hehe ja sie tak spieszyłam zeby urodzic szybko ze urodziłam w 42 tygodniu:/

Gość gość
Same idiotki na tym forum.Co to się teraz porobilo z tymi ludzi?????

Gość gość
No ale co my mamy jej poradzić?Bo ona chce już bawić się w przebieranki:O kup sobie lalkę,zakładaj jej pieluchy ,ubieraj w rzeczy dziecka i jakoś te dwa lub trzy tygodnie miną.No,to trzymaj się a potem daj znać czy cię rozerwało.Pa :classic_cool:

Gość gość
ja niedługo zaczynam 34 tydz i czuje to samo co ty :)

Gość gość
tez chcialam pospieszyc pojego synka i po sexie z partnerem dostalam skurczy nastepnego dnia mialam mojego synka i nie zaluje bo juz powoli nudzilam sie i bardziej zmeczona bylam wejsciem na 2 czy 4 pietro w bloku niz zajmowaniem sie dzieckiem :) a porod gdybym mogla to chcialabym przezyc jeszcze raz taki sam bolalo na pewno ale nie dlugo i pozniej patrzac na synka o wszystkim zapomnialam ::)

Gość gość
Być może brutalnie i niezbyt elegancko, ale Dziewczyny napisały prawdę. Odpoczywaj, póki możesz.

Gość gość
O tak, ciesz sie ze jest w brzuchu jeszcze, bo potem to koszmar, bedziesz chodzacym cyckiem mlecznym i zombi w jednym, i wcale nie jestem wyrodna matka, synio ma juz 7 lat, tez nie moglam sie doczekac porodu a potem chcialam zeby spowrotem wskoczyl w brzuch, pierwsze 3 mve wyjete z zyciorysu...co wcale nie wyklucza milosci do dziecka ale ciezko bedzie jak ch...j

Gość gość
co wy P/I/E/R/D/O/L/I/C/I/E RANY MA RACJE ŻE MA DOŚĆ I CHE ŻEBY BYŁO PO nigdy się tak nie umęczy jak właśnie na sam koniec!! ma się K/U/R/W/A po prostu dość!! i już bazarowe przekupy od siedmiu boleści --- autorko powodzenia wiem co czujesz bardzo dobrze i jakoś nie czuję się przećwiczona a mały ma 10 miesięcy :)

Gość ListopadowaMama
Ja jutro zaczynam 39 tydzień i podobnie jak Ty, nie mogę się doczekać mojego synka. Już wszystko mamy gotowe, tylko naszego Malucha jeszcze oczekujemy :) Jeszcze tylko kilka dni!