Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka z Koszalina ciekawa

Dziewczyny, ile razy w ciągu nocy może Wasz facet ?

Polecane posty

Gość gość
Kuźwa a ja tylko raz, czasem dwa razy, bo dziewczyna po orgazmie mi usypia... i nie, nie z nudów, tak po prostu ma ;)

Gość gość
U nas jest jak u gościa z tez zasypiam i wcale nie z nudów... A możemy w ciągu doby z 3 razy...

Gość gość
A podobno to faceci usypiają zaraz po seksie ;)

Gość gość
Mialam kilku kochankow i kazdy sie dziwil ze ledwo sie spusci to juz mu znowu stoi.Z jednej strony to bylo przyjemne,bo czulam sie wciaz pozadana,ale z drugiej facet wciaz czul sie niezaspokojony.

Gość gość
MOJ FACET MA 44lata moze nawet caly dzien ze mna z lozka nie wychodzic,ale tak srednio codziennie moze 3-4 razy,a jak ejst przerwa to nawet 7 razy w dniu sobie dogadzamy ,lubimny tyle samo:-))

Gość gość
jak mielismy po 20 lat, to mój mógł 6-7 razy w ciągu doby *2-3 razy z wieczora, 1-2 rano, i na następny wieczór 1-2 razy), teraz po 20 latach małżeństwa to może maks. 2-3 razy przez weekend, na szczęście jest uzdolniony manualnie i język też ma bardzo sprawny ! często ja dojdę 2-3 razy a on jeszcze nie, często pomagam mu skończyć za pomocą ręki, mówi że bardzo go boli członek jak mu stoi dłużej niż 30-40 minut

Gość gość
No to fajnie macie mój tylko raz!42lata

Gość gość
max 3 razy - jak jest najarany jakimiś dodatkowymi ekscesami. Wygląda to tak - wieczorem jeden, po lubimy obydwoje spokojne i leniwe przytulanie aż do spania. W nocy budzi mnie łaskotanie między pośladkami. Zwykle śpię na boku z podkurczonymi nogami tak że nie muszę nic robić, udaję że się nie budzę a tak naprawdę jestem w błogiej drzemce bo on jest delikatny, wypełnia mnie powoli ale bardzo starannie. W końcu daję znać, że się budzę, jeszcze bardziej wypinam tyłeczek. Wtedy mocno mnie dojeżdża, ale cały czas w relaksowej i grzecznej łyżeczce i potem znowu śpimy. Rano on pierwszy do łazienki, jak wraca to ja szybko się wymykam na siku i szybkie skorzystanie z bidetu. Jak wracam każe mi perwersyjnie zdjąć koszulkę i zaprezentować się na golasa. Po czym z powrotem do łóżka i ten seks lubię najbardziej. Bardzo długo nie ma wytrysku, rżnie mnie na różne sposoby, robimy krótkie przerwy na odpoczynek - właściwie zwolnienia tempa. Ale cały czas jest we mnie, żartujemy, świńtuszymy aż następuje jakiś sygnał i nowa pozycja do następnej rundy. Fajnie jak jest jasno, uchylone okno, słychać już gwar z ulicy a my takie rzeczy ...

Gość Cycata mężatka
Ludzie ileż razy mozna?! My 2 razy max a czasami za pierwszym razem mnie tak wygrzmoci ze nie daje rady dojść do łazienki ;) oczywiscie mowię o takich sytuacjach raz za razem. W ciagu jednej doby moze 4-5 razy ale to juz bardziej bo mi sie chce i tak mu sie wypinam ze sie nie oprze.

Gość gość
mąż 34lat, byzkamy 1x dziennie ale co dzień.Może dlatego,że mamy dwójkę małych dzieci i na więcej nie ma czasu i siły :)