Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Afera Hofmana i jego kolegów to kolejna wielka dziura w łajbie o nazwie PiS

Polecane posty

Gość gość
Za lotnisko we Frakkfurcie :-)

Gość gość
No i doigrali się .Wyrzuca ich z PiS .A europoseł PO Zwiefka oddał już pieniądze ? Wie ktoś ?

Gość gość
Oddał juz dawno.

Gość gość
przecież tu nie chodzi o to, że się urżnęli i narozrabiali w samolocie. Tylko o przekręt z kasą Biorą pieniądze na przejazd samochodem, pół roku wczesniej mając już bilety na samolot po 300 zl w obie strony. Wiec zabierają żony na wycieczkę, słuzbowo tylko listę na zebraniu podpisują, hotel za darmo i hulaj dusza po Madrycie za sejmową forse To nie o uchlanie chodzi, od tego po prostu się zaczęło Protasiewicz tylko się uchlał i głupoty gadal. Ale Polacy pijaka zawsze rozgrzeszą :D

Gość gość
nic nie okradł, nie złamał polakiego prawa to za co? że sie wgłupił?

Gość gość
a ja nie wiem, kto te % ustalił, mnie ani mojej rodziny nikt nie pytał, na kogo głosować zamierzamy, a podobno tez mamy prawa wyborcze... jak to jest? ja można takie informacje podawać przed wyborami? nie wstyd tym, którzy to robią? sondaże to syf propagandowy

Gość gość
akurat badania sondażowe przeprowadza się na grupie losowych 1000 osób i stąd te %. Widocznie nie napatoczyłaś sie na pytającego, albo nie odebrałaś telefonu i dlatego akurat nikt cię nie zapytał :)

Gość gość
te 1000 losowych to słaba próbka reprezentacyjna z 38 milionów, nie ma szans by taka liczba była istotna statystycznie (p na pewno jest większe niż 0,05), takze jest to bez sensu - to tylko mąci ludziom w głowach bez potrzeby i nie świadczy o niczym

Gość gość
A 5 tys euro grzywny które nalozyli na Protasiewicza Niemcy to za wyglupy i rozbawienie celników ?

Gość gość
to w jaki sposob sondaze sprawdzaja sie w wyborach?:D

Gość gość
no bez przesady, jakie 38 milionów? Pytają dorosłych a nie dzieci. Więc ładnych paręnaście milionów odpada :) Nie wiem ile osób w przypadku tego sondażu przepytano, ale i tak zwykle sondaże mają małą granicę błędu. Pod warunkiem, że ludzie nie kłamią odpowiadając :) A tego nie da się sprawdzić, bo badanie nie odbywa sie na wariografie :)

Gość gość
No i co w końcu z Protasiewiczem ? Wyrzucili go z PO czy nie wyrzucili ?

Gość gość
nie wyrzucili bo nie było za co. i przestan sie pytac o to samo i zasmiecac forum

Gość gość
No i okazuje się, że bilety na tanie linie kupione 2 tygodnie przedtem a kaska na przejazd samochodem wzięta przed wylotem. Czyli zaplanowany przekręt :D

Gość gość
To dotyczy wszystkich posłów-osłów wybranych przez społeczeństwo.Oni są w klubie turystyki,a nie w Sejmie i się bawią za nasze podatki,a te są nam podnoszone.To nasi uciążyciele.

Gość wróg publiczny
okazuje się,że prezes J,od dawna tolerował wybryki swego pupila,wczoraj program w TV oglądalem i tam inne pisiory mówią,że miesiąca nie było,żeby ten chłoptaś od biletów,numeru jakiegoś nie wywiną,padły nawet słowa,że ,,to oprych jest" Skoro prezes przymykał oko na takie rzeczy,to jak nic,ofman robił laske prezesowi,a czort jeden wie,co jeszcze,może kiedyś taśmy jakieś wyjdą na jaw z tego procederu?

Gość pyrrus
na wyborach oddam głos nieważny,przynajmniej nikt mi nie zarzuci,że na (tu masa epitetówpowszechnie uznawanych za obraźliwe,antysemickie i wulgarne)głosowałem...:o

Gość gość
Czyli pijany europoseł z PO może awanturowac się na niemieckim lotnisku .I nie jest to powód żeby go z PO usunąć ? Drugi europoseł z PO może pobierac dietę za posiedzenie europarlamentu i nie wchodząc na sale" zwiefac" z powrotem na lotnisko .To wszystko pokazala niemiecka TV .I to też nie jest powód żeby go usunąć z PO .Dlaczego ?

Gość gość
no właśnie, prześwietlić wszystkich, obojętnie z której strony. Bo niektórzy z czołgania się po chodniku robią sobie kampanię wyborczą, inni wprawdzie jadą na posiedzenia ale śpią z otwartą gębą głośno chrapiąc (JKM) Z tym, że w przypadku świętej trójcy tutaj była po prostu KRADZIEŻ pieniędzy, przez głupią oszczędność na drinku dla żon, ujawniona WYBRAŃCY NARODU....