Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj byly moje urodziny a moj facet nic dla mnie nie przygotowal

Polecane posty

Gość gość

mowiac ze prezent dostane w przyszlym tyg bo teraz nie ma kasy (studiujemy) no ok ale na kwiatka na pewno by mu starczylo a on tylko obudzil mnie w srodku nocy z zyczeniami ktorych rano juz nie pamietalam.. mogl zabrac mnie nad morze czy na starowke bo akurat bylismy u znajomych nad baltykiem a on tylko pytal sie co chce robic to wybralam restauracje zjedlismy obiad za ktory ja zaplacilam i wrocilismy do domu.. bylam i jestem wsciekla nie potrzeba kasy licza sie zwykle gesty kwiatek czy sniadanie a tu nic.. jeszcze wrocilismy wieczorem do domu to musialam chate sprzatac bo on nie raczyl ogarnac przed wyjazdem jak akurat bylam na zajeciach.. wiec happy birthday to me! ;/

Gość gość
KOPNIJ CHAMA W DUPĘ:classic_cool:

Gość gość
ja nigdy nic nie dostaje, na imieniny nawet zyczen

Gość gość
mój nie odzywa się od dwóch dni. niestety wygrałam tą woję. ps. przykro mi

i co w tym dziwnego - ja w ogole urodzin nie obchodze, p-rdole to buehehehe przychodzi wiek kiedy urodzin sie nie obchodzi - babcia ci nie mowila??? xD

Gość gość
Autorko, 100 życia i pomyślności :-) Dlaczego marudzisz? Nie zapomniał o Tobie. Powiedział że prezent dostaniesz w przyszłym tygodniu. Złożył Ci życzenia a że Ty nie pamiętasz...to Twój problem.