Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeterminowane leki?

Polecane posty

Gość gość

Co moze sie stac jak zazyla przeterminowany antybiotyk?

Gość gość
leki nie są przeterminowane, tylko zezwolenie na ich produkcję, co 2 lata producent musi zapłacić "daninę"za pozwolenie na ich dalszą produkcję, Oczywiście dotyczy to tylko tabletek, a nie lekarstw czy suplementów np. w postaci "żelków" czy szczepionek, no i nie mogą być przeterminowane np. 2 czy 3 lata

Gość gość
A to nie szkodzi zdrowiu?

Gość gość
szkodzi zdrowiu psychicznemu producentowi, jak musi wyskoczyć z kasy ;) a tak na poważnie ile masz te antybiotyki przeterminowane ? i 2 sprawa, chcesz bez konsultacji z lekarzem sam/a wziąć te prochy ?

Gość gadal dziad do obrazu a obraz
przeterminowane ugrupowanie polityczne?

Gość gość
To sa leki na tradzik tetralysal i mialam 4 opakowania to ostatnie bylo do 24 pazdziernika a reszta nie mam pojecia bo opakowania po skonczeniu zuzylam po tych tabletkach z ostatniego opakowania sie dziwnie czulam

Gość gość
rozumiem 24 pazdziernika tego roku ? to na pewno nie to jest powodem "dziwnego" samopoczucia

Gość gość
Tak tego roku

Gość gość
pare tyg nie zrobi różnicy. bierzesz coś osłonowego? pijesz kefiry, jogurty naturalne? wyjałowienie przewodu pokarmowego może być przyczyną złego samopoczucia

Gość gość
a co to znaczy "dziwnie" się czujesz ?, wprawdzie nie jestem lekarzem, tylko" producentem" ale może coś podpowiem

Gość gość
Jestem taka oslabiona kreci mi sie w glowie

Gość gość
Kochana,być może to jest skutek długotrwałego brania lekarstw i Twojej choroby, no cóż antybiotyki osłabiają organizm, proponuję wizytę u lekarza, bo takie objawy mogą świadczyć o naprawdę wielu chorobach..począwszy od ciąży, anemii i wielu, wielu innych przyczynach, ale jak pisałam, nie jestem lekarzem

Gość gość
Dziekuje za rade

Gość gość
Mi sie wydaje,ze to totalna głupota brać przeterminowane leki :/ chyba wiadomo,ze moze to zaszkodzic... U mnie w firmie szef niedawno zamowił tkai pojemnik od http://www.nowista.pl/ , wlasnie na przeterminowane leki. Poszukaj czegos takiego gdzie i wyrzuc to, mozesz tez do apteki oddac.