Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania26xoxo

uwodzona przez portugalczyka

Polecane posty

Gość ania26xoxo

dziewczyny słuchajcie bo nie wiem co robić pewien Portugalczyk przystojny i niby dobry człowiek (pielęgniarz) twierdzi, że się we mnie zakochał po 10 dniach znajomości, na dodatek nie śpieszy mu się do sexu co jest dziwne ale jednocześnie jest tajemniczy jak pytam czy piszę smsa co robi, co będzie robić, gdzie idzie to zawsze mnie zbywa udaje, że nie napisałam tego, dziwne to wszystko, na dodatek mam chłopaka i ten Portugalczyk mówi, że będzie lepszy dla mnie, że się dla mnie poświęci, pokaże mi lespze życie itp. mieszkam w Londynie i poznaliśmy się w kawiarnii widujemy się często tam przy okazji przed pracą

Gość ania26xoxo
najgorsze, że on nie chce seksu więc ja już nie wiem, mówi że na mnie poczeka a jak nie to będzie przyjacielem, z jednej strony z moim obecnym chłopakiem miałam to samo, że się zakochał bardzo szybko, ale później nie było źle ale też nie było/jest tak różowo na początku każdy jest najmilszy najlepszy a potem wiadomo jak wychodzi... chociaż też nie mogę uwierzyć że każdy facet tak się we mnie zakochuje po tygodniu i myślę czy to jakaś podpucha czy co sama nie wiem, na dodatek jest bardzo tajemniczy więc nawet nie wiem czy byśmy się polubili jakbyśmy się lepiej poznali...

Gość gość
on chce zebyś to ty jego bzyknęła w dodadtku to może jest ciapaty który udaje portugalca

Gość gość
moje koleżanki były wyrywane przez pakistańczyków którzy podawali się za Hiszpanów, lepiej naucz się trochę języka zbadaj trochę kulture bo nic nigdy nie wiadomo