Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZisiejszej Nocy myslalam ,ze umre,ze to juz koniec...

Polecane posty

Gość gość

Dzisiejszej ocy,badz jak kto woli wczorajszej...Polozylam sie do lozka poczulam straszy bol jakby ukucie w klatce strasznie bolalo jakby ktos ci noz wbijal i moje cialo wrecz wpadlo w panike, nie wiedzialo jak zareagowac i nagle zrobilo i sie wrecz niedobrze ,przy ty klocie w kaltce i nagle goraca i zimno ,slabo mi sie oddychalo oddychalam glosno bardzo ,naprawde myslalm ,ze to juz koniec,nawet pomysllam sobe o mojej rodzinie ,ze zegnam ja,nikomu o tym nie mowie ,nie chce martwic,..

Gość gość
atak paniki?

Gość gość
no i hooy nas to ...

Gość gość
ale niemili jestescie..

Gość gość
Jeśli naprawdę cię to niepokoi podaj datę urodzenia a wiele można wyjaśnić aby móc w przyszłości uniknąć podobnych sensacji Borys.

Gość gość
ja nigdy nie bralam narkotykow,papaierosow nie pale ...Jak probowalam sie podniesc bol narastal ,ne moglam sie podniesc dlzszy czas z lozka ze wzgledu na narastajacy bol-coraj wieksze klocie w klatce, dodam ze mam 31 lat.

Gość gość
Idz do lekarza

Gość gość
Dokladnie tak samo mam wlasnie nie bylam w stanie podniesc sie ,bo bol byl straszny ,musialam glosno oddychac,..

Gość gość
ale zeby az tak ?

Gość gość
problem masz jak należy a może jeszcze lepiej ale zadbać o siebie niestety nie potrafisz i los wystawi ci rachunek w swoim czasie

Gość gość
ale jaki to problem ? i czy to niebezpieczne ?

Gość gość
no wlasnie czy nerwica jest niebezpieczna ?

Gość gość
Jadłaś tej nocy jakieś narkołyki?

Gość gość
Miałem podobnie na zwale po amfetaminie

Gość gość
k0chana, przerabialam to kilka razy...w 2010 roku, mialam wtedy 2letnie dziecko, wpadalam w takie cos, karetka 1 raz,na pogot.bylam ze 3 razy, im bardziej sie denerwowala, tym bylo gorzej, okazalo sie (po wielu badaniach) ze to nerwica lękowa, meczylam sie strasznie, brakowalo mi tchu, balam sie ,ze umre przy dziecku a nikogo nie bedzie i co wtedy z dzieckiem to byla spirala, nakrecalam sie , ale po 1 musisz to stwierdzic,zeby wykluczyc choroby, bo i one sie zdarzaja u mlodych ludzi ja wreszcie trafilam na lekarza, ktory zapisalm mi wspaniale leki( antydepresyjne ale bardzo soft, ze tak powiem nie otumajaniajace,nie uzalezniajace) balam sie je brac, ale po wielu rozmowach z lekarzem wzielam, boze nie wiedzialam ,ze glupia kapsulka moze tyle zdzialac, zniknely napady, ale odstawilam tabsy po 8 mcach, i nie bylo juz takich nawrotow, owszem napada mnie cos czasem, ale wiem,ze to nie umieram, radze sobie juz wspaniale:) i powiem ci, ze przy takich nerwicach jest ewiele objawow, ja np mam nasilone bole kregoslupa, nieraz dni takie do d**y, ale wiem,ze to moja psychika, da sie zyc ale szukaj pomocy

Gość gość
ale czy od takiej nerwicy mozna umrzec ?? a i takie napady mam raz na jakis czas.

Gość gość
Nie niemozna umrzeć. Klucia w klatce to nerwy..weź magnez z witamina b.

Gość gość
rozumiem,dzieki za odpowiedz,porady.

Gość gość
Może byc nerobol lub od kręgosłupa.