Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyLeff

mam zepsute zęby a to oznacza że dla kobiet jestem niewidzialny i aseksualny

Polecane posty

Gość AntyLeff

... i cierpię z tego powódu. Kobiety mają w sobie wiele z biologii i parzą się tylko ze wspaniałymi samcami.

Gość gość
kolego impotencja, brak żebów i brak kasy dyskwalifikują faceta jako kochanka

Gość gość
Wylecz zęby. Nie przyszło Ci to do głowy?

Gość AntyLeff
musiałbym wyrwać wszystkie a to ponad moje siły

Gość gość
mój facet ma brzydkie zęby ale co z tego, liczy się czlowiek, jaki ma charakter a nie jego zęby. oczywiscie pomijam skrajne przypadki, np. facet bezzębny chodzący bez protezy.

Wcale się nie dziwię że taka jest reakcja dziewczyn.Zdrowe i ładne zęby to podstawa nie tylko powodzenia ale i zdrowia.Zepsute zęby są przyczyna wielu chorób,takich które nawet nie podejrzewamy że mają ścisły związek z uzębieniem. Dobra rada,usuń co powinieneś,wylecz co jest do wyleczenia i zrób protezę,zobaczysz jak ci się polepszy komfort życia a i na powodzenie u płc***ięknej narzekał nie będziesz. Z całego serca życzę powodzenia.

Gość gość
bez zębów nie ma kopulacji !

Gość gość
to zrób coś z tym... a pozatym masz co chciałeś trzeba było chodzić do dentysty a teraz płacz ze musialbys wszystkie wyrwac. Przykro mi, konsekwencje swoich glupich czynow trzeba poniesc. A teraz domyslam sie ze skoro masz taki armagedon w jamie ustnej to pewnie niezle musi ci jechać z ust, także nie dziw sie kobietom bo ja takiego czegoś bym nie pocałowała fuj..

Gość gość
Powinieneś wyleczyć zęby. Nie dla kobiet, tylko dla własnego zdrowia. Jeśli tego nie zrobisz, możesz nawet dostać sepsy, to nie żarty. Niejedna osoba już umarła z powodu nieleczonego zakażenia w zębie.

Ja mysle ze to provo, pewnie ktos sie nudi i zadaje "lekkie" pytanka gimbazie, bo normalny sie tego nie chyci, Dam ci jednak dobra rade, brzmi ona tak - idz do dentysty i dowiedz sie co mozna z tym zrobic, nie mozliwe by bylo aby wszystko trzeba bylo usunac, nie opowiadaj tu bajek, nie jestes specjalista i nie wiesz tego, trzeba do tego miec przeswietlenie/a nie tak sobie gadac/prawdopodobnie zeby o zdrowym korzeniu mozna odbudowac/ja tak robilam wielokrotnie/a tam gdzie sie nie da zeba uratowac, mozna zrobic mostek, tak wlasnie ja tez mam, mostek wyglada jak wlasny zab- bardzo ladnie,a jesli masz duzo lat albo malo kasy to moze byc proteza, ale dla mnie to jest ostatecznosc, idz do specjalisty, tam sie wszystkiego, i nie gadaj na kafeterii z gimbaza ze masz wszystkie zeby do usuniecia, bo to zakrawa na niezdrowy zart !

Gość gość
chłopie ciesz się bo żadna sucz cię nie zgnoi wolność od kobiet to prawdziwa wolność !

Gość gość
a ty pewnie byś wolał, żeby cię chciała z tym gigantycznym zębodołem w szczenie? wyobraź sobie, czy ty byś chciał kobietę, która ma zepsute zęby i pustostany w szczęce? przecież to obrzydliwe i świadczy o braku podstawowej higieny z twojej strony, chłopie!

Gość gość
Facet z popsutymi zebami jest kompletnie aseksualny, fuj. Nie masz szans na fajna dziewczyne, moze jaka sszczerbata Mariolka z glebokiej wsi na ciebei poleci...

Gość gość
Piszesz że dla kobiet jesteś niewidzialny. Przeciwnie. Jesteś bardzo widzialny i zauważalny przez te właśnie zęby !

Gość gość
odpychający taki mężczyzna jest, niestety

Gość gość
Bo jesli kobieta nie moze sobie wyobrazic,moc Cie pocalowac (gdyz to lekko odpychajaca sprawa) to i nie przespi sie z Toba,a tym bardziej nie nawiaze blizszej znajomosci. A ladny usmiech moze byc bardzo sexowny, wiec moze przemysl mozliwosc przejscia sie do doktora ;)

Gość gość
Musisz poszukac dziewczyny ktora ma tez popsute zęby. Taka cię zechce.

Gość gość
kobiety mają zepsutozębnych za niegodnych ich piczy ! I dlatego musisz się od piczy damskiej uniezależnić !

Gość gość
gość dziś kobiety mają zepsutozębnych za niegodnych ich piczy ! I dlatego musisz się od piczy damskiej uniezależnić ! x Znaczy twój fiut nie będzie grymasił?

Gość gość
Byc moze ten czlowiek nie ma ubezpieczenia na dentyste, i dlatego nie moze nic z tym zrobic. Proste czyszczenie i wypelnienie zebow nie jest az takie drogie, ale skomplikowane zabiegi przy bardzo zepsutych zebach sa prywanie bardzo drogie. Czasami jest latwo cos doradzac, ale nie wiadomo jaka ten czlowiek ma sytuacje.

Gość gość
ale na internet ma......

Gość gość
Abonament za internet nie jest porownywalny do kosztow wyleczenia bardzo zepsutych zebow. Mowimy tutaj o tysiacach zlotych. Leczenia kanalowe, wstawianie koronek, itd, to bardzo drogie sprawy.

Gość gość
wyluzuj, łapiesz się na prowo...... a jeśli prawda to pasta i szczoteczka nie rujnują budżetu, zęby można leczyć jak zaczynają się psuć a nie jak już zgniją i nic z nimi nie można zrobić, a jak już nie ma czego ratować to się wyrywa i czeka na sztuczną szczękę z ubezpieczalni a nie pier... na kafe