Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

ma dziewczynę, ze mną się tylko kumpluje, ale często wypytuje mnie o moje relacje z byłymi facetami. a potem jak już mu coś powiem (bo często pyta) to i zarzuca mi naiwność wobec facetów i łatwość. do cholery, to tylko kolega więc jak śmie mnie oceniać? to po co wypytuje? żeby mnie potem krytykować? podobnie, niedawno byłam na rance z takim jednym. i ten kolega potem często się o niego dopytywał, jak tam dalej z nami. niby od niechcenia, ale pytał. i jak mu wyznałam, że na pierwszej randce tamten zabrał mnie do siebie i pokazał swój dom, ten nie strzymał i (byliśmy późnym wieczorem w knajpie na drinku) i po wyjściu z knajpy, w środku nocy zjechał z trasy i chciał mnie zabrać do siebie! (ja nigdy u niego nie byłam ani on u mnie - aż tak dobrze się nie znamy) czemu zajęty kolega, jak nigdy, chciał mnie w środku nocy zabrać do siebie??? z zazdrości że tamtemu się pozwoliłam zawieść? tamten to potencjalny partner, a ten tylko kolega i to zajęty... chodzi mu o coś więcej czy tylko jakaś chora męska duma?

Gość gość
zalatuje psychiatra psychoanalitykiem lub innym statystykiem :P