Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośka90

Depilacja laserowa a blizny

Polecane posty

Hej, Zastanawiam się nad depilacją laserową, więc ostatnio trochę na ten temat czytałam i na niektórych stronach wśród przeciwwskazań jest wymieniona skłonność do bliznowacenia a na innych stronach tego nie ma. Wiecie może jak to jest w rzeczywistości? Czy któraś z Was ma skłonność do bliznowacenia i miała depilację laserową?

Gość Girma
Zdecydowanie potrzebujesz dokładnej porady specjalisty, który powie Ci czy masz skóre która może tak reagować lub też nie. Ale pamiętaj żeby do takiej depilacji znaleźć dobry salon bo czasami mają stare lasery przez co kobiety odczuwają ból itd. Wejdź sobie na http://kosmetyka-laserowa.pl/ i poczytaj o tym zabiegu, popatrz na ceny. Czytałam o nich wiele pozytywnych opinii.

Laser nie boli ani nie pozostawia blizn jeśli jest dobrze zrobiony zabieg. Ja chodzę do salonu Vici w Krakowie na ul. św. Sebastiana. Mają tam laser Light Sheer Duet, jest to jeden z najnowocześniejszych laserów dostępnych na rynku. Zabiegi robione tym laserem są przede wszystkim bezbolesne. Przy okazji ceny też mają korzystne a na ich stronie można pobrać vouchery zniżkowe, warto się tym zainteresować.