Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ćwiczenia siłowe a kręgosłup szyjny

Polecane posty

Gość gość

proszę o porady gdy ktoś zna temat, miałam zwichnięcie kręgów szyjnych i mega zawroty głowy, problem będę mieć już zawsze, jak ćwiczyc? wcześniej robiłam różne brzzuszki na brzuch, podnisiłam hantelki, Alektoś mi powiedział, że nie wolno wykonywać takich ćwiczeń. Proszę o podpowiedź jak ćwiczyć, w necie różne rzeczy....wolę wasze opinie.

Gość gość
Teź mam problemy z kręgosłupem i ja wszystkie ćwiczenia wykonuję na leźąco z podkurczonymi nogami trudno wytłumaczyć jakie ćwiczenia powinnś wykonywać opisując je trzeba je pokazać.

Gość gość
Rehabilitant albo lekarz medycyny sportowej ci wszystko dokładnie opiszą i pokażą :)

Gość gość
KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o KUUUURWO spamerska wypiiiierdalaj!! Chcesz człowieka ZABIĆ???? :o