Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz96xx

Rozstepy u mężczyzny

Polecane posty

Gość Mateusz96xx

Witam mam 18, zaraz 19 lat. Od 2 lat męczy mnie problem rozstępów.. Wstydzę się ich tak bardzo że gdy patrze na dziewczynę która mi się podoba, zaraz w oczach mam rozstępy i myśl że to nie jest dziewczyna dla mnie.. Mam trochę nadwagi, koledzy z którymi chodzę na siłownie mówią że nie mam się czym przejmować itd.. Rozstępów mam bardzo dużo. Nie potrafię sobie przez to znaleźć dziewczyny. Stosuje kremy itd, nawet te drogie ale to mało daje. Możecie mi poradzić co mam robić? Wiem że to forum dla kobiet ale gdzie mam pytać jak nie tutaj? :P

Nic z tym raczej nie zrobisz, kobiety tez maja rozstepy i nie sa przez to mniej atrakcyjne. Moj facet tez ma kilka rozstepow ale przyzwyczailam sie i nawet nie zwracam na to uwagi :)

Gość gość
Moj chlopak tez ma rozstepy, jako nastolatek bardzo szybko przytyl, pozniej schudl. Mi one w ogole nie przeszkadzaja, nawet nie zwracam na to uwagi. Zaakceptuj to jak wygladasz, bo rozstepy to po prostu blizny i zadne kremy Ci nie pomoga. Kremy sa po to aby zapobiec rozstepom, na te ktore sie pojawia nie ma rady, no chyba ze zainwestujesz w dobry zabieg u doktora Szczyta;)

Gość Mateusz96xx
ja mam bardzo duzo tych rozstępów, pojawiły się gdy zacząłem odczulanie na astmę, osłabiło to moją skórę i lekarz która mnie odczulała potwierdziła że to było prawdopodobną przyczyną pojawienia się rozstępów + powoli przybierałem na wadze. Mam je teraz wszędzie.. Odechciewa mi się z tym żyć. To nie są małe rozstępy tylko wielkie krechy od pasa do 3/4 długości klatki piersiowej..