emergency96 0 Napisano Listopad 9, 2014 Cześć, założyłam tu konto aby móc o tym pogadać. Więc sprawa wygląda tak. Ok. 2-3 tyg. temu uprawiałam seks z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się (prezerwatywy). Doszedł w środku, ale po wszystkim nie było widać, żeby prezerwatywa była uszkodzona. Wczoraj powinnam dostać okres, a dzisiaj jeszcze go nie mam. Wiem, że to tylko jeden dzień, ale mimo tego trochę się boję. Przed okresem zawsze pogarszał mi się stan cery i teraz też tak mam. Nie wystąpiły u mnie tylko bóle piersi. Jedynie dzisiaj rano trochę mnie bolały. Czy mam powody do obaw? Wspomnę jeszcze, że przez ostanie 1,5 tygodni byłam chora (przeziębiona) i zażywałam Thiocodin na kaszel. Bardzo proszę o jakąś odpowiedź i dziękuję z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2014 Nie panikuj bo nie ma powodow po prostu z tego stresu moze Ci sie przesunac czekaj cierpliwie sam przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2014 Nie stresuj sie, poprostu spoznia ci sie przez chorobe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emergency96 0 Napisano Listopad 9, 2014 dziękuję :) muszę czekać cierpliwie :( znacie może jakieś sposoby na przyśpieszenie okresu? bo prawdę mówiąc chciałabym już mieć to za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2014 Bzykając się zawsze ryzykujesz ciążą.Prawo natury.Nie ma 100% antykoncepcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2014 Moczenie nog w cieplej wodzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2014 Znam te nerwy, niestety niby się wie, że prawdopodobieństwo znikome ale mimo wszystko.. Całkiem niedawno samej mi zależało na przyspieszeniu okresu i wyczytałam takie sposoby: - gorąca kąpiel - duży wysiłek fizyczny - picie kwiatu czarnej malwy - seks :P - jedzenie pikantnych potraw - trzymanie brzucha w ciepełku - alkohol. Wypróbowałam ostatnio kąpiel, czarną malwę, wysiłek, ocieplanie brzucha -przez trzy dni nic się nie działo, poszłam na imprezę, popiłam troszkę, potańczyłam i na drugi dzień lunęło. Więc albo wszystkie te metody się skumulowały i w końcu zadziałały albo na mnie najlepiej działa alkohol + ruch. Aha, i przeczytałam gdzieś, że duża ilość witaminy C może z kolei opóźnić miesiączkę więc o tym tez warto pamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach