Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda0001

Test negatywny, tabletki, ciaza?

Polecane posty

Gość Magda0001

Witajcie. Od 6msc biorę tabletki anty. We wrześniu zapomniałam o jednej, ale szybko sie zorientowałam i miesiączka przyszła normalnie. W październiku nie zapomniałam o żadnej, doszło do stosunku (14.10), stosunek z prezerwatywa, jednak zsunela sie wiec był to stosunek przerywany. Tydzień po zaczęłam odczuwać objawy ciazy. Ciagle bóle głowy, jest mi słabo. @ przyszła normalnie, jednak było to brazowe plamienie, pózniej dwa dni skąpej miesiączki. Niedługo bedzie miesiąc od stosunku, wiec zrobiłam test, co prawda nie z porannego moczu (ale z drugiego porannego) - wyszedł negatywny, jednak objawy ciazy nie minęły. Jutro zrobię drugi, z porannego. Ale czy to moze byc ciaza?

Gość gość
Chyba zartujesz, bole glowy i to ze jest ci slabo nie sa objawami ciazy

Gość gość
nie jestes w ciązy

Gość Magda0001
Dodam, ze jest mi niedobrze, nie mam apetytu, czesto oddaje mocz, i mam czasem bóle jak przed okresem no i brzuch jest taki nabrzmiały...

Gość Magda0001
Zrobiłam dzis drugi test (z porannego moczu) - negatywny. Jednak objawy nieustepuja. Pojawiły mi sie zyly na piersiach, czesto chodzę siusiu i mam ciagle pragnienie jakbym miała mocnego kaca. Dzis odstawiam tabletki... Moze to ich skutki uboczne? Proszę o odp!!!!