Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestlubniee

Po czym poznać że facet nie jest zainteresowany

Polecane posty

Gość jestlubniee

I mam na myślu tutaj etap znajomości nie związku.

Gość gość
Po tym że nie jest zainteresowany :P

Gość gość
nie zwraca uwagi na ciebie

Gość gość
Nie dąży do kontaktu, nie ciesz się na nasz widok, można by tak wymieniać i wymieniać.

Gość jestlubniee
To jak można wymieniać i wymieniać to wymieniajcie

Gość gość
No chyba sama to widzisz i czujesz ?

Gość jestlubniee
Raczej tak chociaż wmawiam sobie, że ten który mi się podoba udaje niedostępnego. Dlatego szukam tutaj potwierdzenia żeby go sobie wybić z głowym. Zwykle trafiałam na przystojniaków którzy "olewali mnie" a jak przyszło co do czego to się okazywało, że się bujali we mnie tylko nie chcieli tego okazać na początku.

Gość gość
facet jak jest zainteresowany, to tego nie da się nie zauważyć... spogląda ukradkiem, uśmiecha się, chce kontaktu, jest miły, zawsze chętny do pomocy, ciekawi go co lubisz, co robiłaś, jak minął dzień, itd... jeśli tego nie robi, to raczej ma cię gdzieś.

Gość gość
Jesli tak rboi to chce Cie tylko bzyknac. Tacy oni już sa.

Gość jestlubniee
Dzięki dam sobie z nim spokój raz zaproponował mi kawę a ja już sobie wkręciłam że mu się podobam.

Gość gość
To trzeba było iść na tą kawę i może wtedy byś się dowiedziała, ale przecież ty jak to kobieta pewnie uznałaś zaproszenie na kawę za propozycję seksu i odmówiłaś, teraz biedactwo zastanawia się o co mu chodziło :P

Gość gość
hehehe nie no, facet proponuje ci kawę, a ta się zastanawia czy jest zainteresowany, skądże znowu, my zawsze zapraszamy na kawkę laski które nas kompletnie nie interesują :P Ile ty masz lat, 12?

Gość jestlubniee
Śmiechem żartem zaproponował mi kawę nie tak na poważnie. W sumie zapytałam się czy w jego firmie są przyjęcia do pracy to on wtedy powiedział, że musielibyśmy się umówić na kawę i o tym porozmawiać. Ja nic nie odpowiedziałam, bo było sporo osób i nie chciałam w taki sposób przy wszystkich się z nim umawiać. Więc on żartowała i więcej do tematu nie wrócił a ja to odebrałam na poważnie i cały czas to analizuje. Jak widać nie potrzebnie bo gdybym mu się podobała na jednej propozycji by się nie skończyło.

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość gość
To skoro to było w żartach i nie ponowił propozycji, to po co się nakręcasz? Już pewnie widziałaś się u jego boku, widziałaś wasz seks, ślub i dzieci ;) Trochę luzu.

Gość jestlubniee
Nie o związku poważnym nie myślałam podoba mi się on i tyle, ale wysyła sprzeczne sygnały gdy ja już stawiam na nim krzyżyk on wtedy zaczyna coś zagadywać do mnie. Ja wtedy odbieram to jako flirt to on potem znowu zmienia taktykę i się nie odzywa.

Gość jestlubniee
Nie daje mi jasnego sygnału dziewczyno odwal się. Gdy ja daję sobie spokój i zaczynam go traktować normalnie on wtedy zaczepia mnie. O dziwo robi to tylko gdy jest ze swoim kolegą, a ten z kolei za każdym razem mnie wyrywa i rzuca dziwne dwuznaczne propozycje

Gość gość
Może lubi sobie flirtować z kobietami, gdyby miał wobec ciebie plany, to zaprosiłby cię gdzieś, na kawę, do kina, na spacer. A skoro tego nie robi, to raczej traktuje to jak zabawę, taki niewinny flirt i tyle.

Gość jestlubniee
A czy flirtowalibyście z kobietą która by wam się nie podobała.

Gość gość
Mi się zdarza flirtować tylko z dziewczynami które mi się podobają, ale to tylko żarty, nic poważnego zwykła gra słów, mam dziewczynę, więc inna mi niepotrzebna ;)

Gość jestlubniee
Może on ma dziewczyne i dlatego jest taki dziwny ;/