Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraOla

Gynalgin, dziewczyny Pomocy

Polecane posty

Gość choraOla

Od 5 dni biore Gynalgin dopochwowo, bylam u ginekologa gdyz strasznie mnie pieklo podczas robienia siusiu i czasem tak poprpstu jak siedziałam czy chodzilam, wiecie, tak w srodku a nie na zewnątrz.... poniewaz mialam juz infekcje grzybicza i od tamtej pory wystarczy ze mnie troszke zapiecze a ja juz staje na glowie bo sie boje ze mam nawrot... ehhh meczoce, no coz, ale okazalo sie ze to infekcja bakteryjna i dostalam masc i tabletki doustne dla mnie i mojego partnera, mielismy wziasc 4 na raz i ja mialam brac 7 dni na noc te dopochwowe i jesli mi nie przejdzie do konca reszte (czyli trzy ampułki) do wyczerpania opakowania a potem na odbudowe flory bakteryjnej laktowaginal.. ale mimo tego cos dziwnego sie dzieje, bylam wiec w lazience, i jak co dnia siedziałam ciut dluzej na kibelku prubujac wydusic z siebie kupke.. ale tak stradznie mnie piekl przy tym o***t (jak mi sie udalo a nie zawsze udaje) ze malo co nie spadlam z kibelka... co to moze byc?? Czy to przez te leki dopochwowe? Cholerka.. bo juz naprawde nie wiem:(:(

Gość gość
nie wiem, ja się na tym w ogóle nie znam :(

Gość gość
ile ty masz lat susiu , kupka nie da sie tego czytac

Gość choraOla
Aaaa i jeszcze jedno, dostalam jakies nowe fabletki antykoncepcyjne Belatra.. czy ktoras z was juz ich uzywala? Jakos malo chetna jestem zeby ich uzywac bo przez jakis czas uzywalam Qlaira i byłam naprawde super zadowolona z nich a ginekolog na sile wcisnela mi nowe.. --___-- oczywiscie czekam do konca kuracji zeby zaczac antykoncepcje:)

Gość choraOla
Hehe, lat mam duzo, poprostu nie lubie uzywac nazw stolec czy go**o bo obrzydza mnie takie pisanie...poza tym za duzo slysze tego u lekarzy i wole sie ciut pocieszac niz dobijac nudnym pisaniem hehehe :) z gory dziekuje za jaka kolwiek pomoc dziewczyny <3

Gość choraOla
Uzylam tez czosnku tak jak czytalam na innym forum, i okazalo sie u ginekologa ze ten sok ktory czosnek wydziela poparzyl mi scianki w pochwie.. ehh chyba sie juz nigdy nie wylecze:) a chora jestem na bardzo duzo i mam ogolnie duze problemy zdrowotne i caly czas mam rehabilitacje, kriokomory i takie tam i jakby tego bylo malo to jeszcze cip*a choruje.. ohh ludzie...

A powiedz mi, kiedy ostatnio odbywałaś stosunek, bo ma to istotne znaczenie. No i również to ilu partnerów masz/miałaś ostatnimi czasy. Pozdrawiam

Gość choraOla
Natalko, mam jednego stalego partnera od 2 lat, on pracuje w norwegi a ja do niego dojezdzam w wakacje wiec widzimy sie tylko kiedy przyjezdza do polski, przykechal we czwartek i wyjechal we wtorek a ja bylam u ginekologa w srode przed jego przyjazdem i zaczelam leczenie po jego wyjezdzie, fakt ze uprawialam sex podczas jego pobytu z nim tutaj, a leczenie zaczelam odrazu po jego wyjezdzie

Miałam podobny problem do ciebie, właściwie ciągle go mam bo wraca co jakiś czas i okazało się ze zlapałam to od jednego z moich partnerów jeszcze wtedy nie byłam w stałym związku, dlatego pytam czy może mialaś jakiegoś partnera z poza związku bo to on mógł cię zarazić.

Gość choraOla
O boże.... nie nie, ja mam stalego partnera... i jak sie leczysz? Pomaga Ci cokolwiek? Bo mi szczerze mowiac nie bardzo...

Gość choraOla
Podczas stosunku nie mam żadnych bóli to wsumie troche dziwne, i jestem do tego bardzo mokra i nic nie czuje. .. chyba ze paluszki wdunie to wtedy trochę piecze ale tak to nic..

Szczerze Ola to nic mi nie pomaga jak już to na chwilę i po jakimś czasie znów wraca. Do tego mój obecny partner ma juz tego dość bo nie może się ze mna kochać....to jest w tym wszystkim najgorsze, a jak nie wytrzyma i pojdzie sie zabawić z inna......ehhhhh a co najgorsze tego się już nigdy nie da wyleczyć całkowicie, co najwyżej zaleczyć ale w końcu znów wróci.....nie wiem może nie chcesz tu o tym mówić ale jeśli byś miała innych partnerów i wiesz kto to, radzę poproś ich żeby sie przebadali, tak samo twoj stały partner

Gość gość
To powinien internista skierowac na badanie moczu a nie zakażać się może jaszcze czymś u gnekologa!!

Gość choraOla
Nie no akurat co do partnera to jestem wierna Natalko:) i kurcze.. wiem o co ci chodzi bo tez sie boje ze moj partner sie znudzi i pojdzie do innej, ale wsumie jesteśmy zareczeni wiec to chyba zmienia troche postac rzeczy.. ale moj partner to akurat czasami mysli inna glowa i ciagle ma ochote a ja przez to pieczenie i leki nie bardzo mam ochote a nawet jak chce to nie bardzo moge.. ale mimo wszystko staram sie z nim uprawiac sex:/ Moze smaruj sie mascia? Mi to pomaga, smaruje sie po kazdym sikaniu i przed stosunkiem i moze dlatego nie odczuwam az tak bardzo bolu, spróbuj, facetowi nic nie musisz mowic bo po co, tylko postaraj sie zeby nie lizal:) ja mojemu nie powiedzialam i sie ciut zapomnialam podczas stosunku, polewalam sie ze smiechu bo wykrzywial sie ze goszkie jak cholera hahahahahh A ty czego uzywasz?

Gość choraOla
No ja juz mialam przeróżne badania... plus ze jestem chora i musze czesto robic badania ale wyszly mi tylko bakterie... wiec nie wiem dokladnie o co chodzi... a bylam u kilku ginekologow dla pewnosci:)

No ja tez używam maści, czopków ale tj mowie to jest tylko na jakiś czas, a co do mówienia partnerowi, to ja osobiście uważam ze w sprawach dotyczących zwiazku zwłaszcza takich delikatnych dotyczących obojga partner też powinien wiedzieć co się dzieje, zwlaszcza że tj mówisz jesteście zaręczeni, uważam że źle robisz Ola nie rozmawiając z nim o tym bo jego też problem dotyczy, i nie wiem czy wiesz ale możesz i jego zarazic

Gość choraOla
Nie chce sie chwalic wiekiem:) ale to nie tak Natalko ze on nie wie, bo on bardzo dobrze wie o co chodzi i co ja robie, ale on poprostu nie znosi lekow i bardzo nie chce ich brac i wogole nie da mu sie niczego przetlumaczyc, wiec po kryjomu mu te leki daje, wlasnie podczas stosunku:P

Nie chcesz się chwalić....więc zakładam, że nie więcej niż 21, 22 zgadlam? :) ale popatrz poważnie na sprawe ile ty mu tych leków dajesz??przyjeżdża na parę dni, nie myśl że pomożesz mu maściami podczas sexu, jeśli coś zlapie od ciebie to może sie fatalnie dla was skończyć już lepiej mów, że ma je brac nawet na siłe jak tak bardzo nie lubi leków, przypuszczam, że nie jest głupi i w tej sytuacji by to napewno zrobił

Gość choraOla
Hmmm... ale ginekolog mi powiedziala ze dla niego to tylko masc..

Mi co ginekolog to mówił coś innego, ale wszyscy zgodnie mówili jedno Ola, że i mój partner może się ode mnie zarazić, dostałam nawet dla niego tabletki nie pamiętam już nazwy, ale on też to musiał brać. Myślę ze trochę nieodpowiedzialnie się zachowujesz w tym momencie. Pomyśl o tym.

Gość choraOla
Dawalam mu tabletki ale nie chce... on nie jest malym dzieckiem ktoremu bede dawac tabletki w kanapce hehe jak nie to nie, jego sprawa

Gość choraOla
Nie no o rozpad zwiazku sie nie martwie bo to nie wchodzi w gre, zabardzo jestesmy ze soba zzyci

Może odbijamy od tematu, ale skoro już o tym mowa, to powiem ci z własnego doświadczenia, zżycie się to jedno ale nie wszystko miłość jeśli takowa między wami jest to też lóżko taka prawda, jak sobie to zawalisz to pozniej może byc nieciekawie a jedyną osobą ktorą za to będziesz mogła winić będziesz ty sama.

Gość choraOla
Racja:(

Jeśli ci na facecie naprawdę zależy to porozmawiaj z nim o tym, zanim nie chce krakać pójdzie gdzieś w bok.

Jestem tu nowa w sumie, ale jakbyś chciała porozmawiać o tym czy o swoich problemach z tymi cholernymi bakteriami to pisz tu smiało:)

Gość choraOla
Oki, tak bede, i w sumie ja tez jestem nowa.. pierwszy raz napisalam tutaj ale od dawna czytam tu na kafeteri