Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraOla

Gynalgin, dziewczyny Pomocy

Polecane posty

Gość choraOla
No dzisiaj z rana mnie zawsze piecze.. po tym gynalgin.. ehh ale nie gadalam z nim jeszcze bo narazie jesteśmy pokloceni:( skad jestes Natalio? I jak sie dzisiaj ty czujesz? <3

Ola ja jestem z pod warszawki, a praktycznie przy samej warszawie, dziś no w miarę się czułam cieżki dzień w pracy miałam, pokłóciłaś się no proszę to chyba jakiś dzień kłótni bo z moim też się pospinałam.

Gość choraOla
Ja z warszawy:) a no ucze sie i bardzo interesuje sie psychologia wiec mysle ze w tym kierunku będę dążyć:) jestem zafascynowana psychologia czytam, ogladam i czasem mysle zs wiem juz wszystko ale tak naprawde to tylko mala czesc hehe do tego kocham zwierzeta, akurat teraz nie mam pieska bo byl chory i stary i musialam go uspic:( ale za to mam kotka:) i jeżdżę konno od kiedy pamietam, nawet mialam mojego ale wyszlo jak wyszlo i juz go nie mam... i zdrowie mi nie pozwala na jazde ale uwazam ze dzien bez koni to dzien stracony:) no ale coz, chcialabym byc psychologiem to moje marzenie i wszyscy mi mowia ze do tego właśnie sie nadaje hehe to mile takie cos uslyszec:) ogolnie tez jestem zzyta z rodzina, moja mama jest dla mnie najwazniejsza tak jak i moja babcia:) czesto z nimi spedzam czas i staram sie pomagac innym gdy maja jakis problem.. ehh ale sie rozpisalam:) teraz twoja kolej hehehe :);)

No oki:) ja mam 28 lat mieszkam jak już mówiłam praktycznie w samej Warszawie, pracuje w banku w Wawie, hmmm co jeszcze tez uwielbiam zwierzęta szczególnie kociaki:) od pół roku mam faceta jest ode mnie ciutek młodszy ale w ogóle mi to nie przeszkadza, uwielbiam go i to chyba jego stawiam na pierwszym miejscu, brakuje mi tylko żebyśmy razem zamieszkali, no ale on nie chce jeszcze, plus denerwuje go ta moja dolegliwość z c....ą z resztą mnie też to już dobija :( oooo bardzo lubię tatuaże, hehe choć żadnego nie mam, bo się boje ale bardzo bym chciała za to mój facet ma ich sporo wszędzie i to mnie w nim kręci, tylko ma trochę dziwny gust do tych swoich motywów ale jak jemu się podoba to i mi też :) poza tym lubię podróże, książki, dobrą muzykę, spacery wieczorami, no i jak każda dziewczyna uwielbiam plotkować:)

Gość choraOla
Heheh no to super! ! Ohh ja tez uwielbiam plotkowac, a co do tatuazy to sama mam kilka hehehe, Kurcze moze bysmy sie spotkaly na kawe hehehe No fakt.. problemy z c***a sa strasznie meczace.. juz nie mowie jak sie ma ochote bo to koszmar w takich momentach...

OOO proszę kolejna fanka tatuaży, no mogłybyśmy się spotkać któregoś dnia na kawke jasne:) A z ciekawości zapytam, ile masz tych tatuaży i gdzie robisz?

Gość choraOla
A no super by bylo!! Mam na ramionach, cale plecy, piersi, lydke i udo, heeheheh, z moim tatuowaniem bylo roznie ale teraz bede bede robic stale w salonie; )

Gość choraOla
Tak, mialam problemy ze wzgledu na jakosc i typ tatuazu, farby itp... poprostu nie kazdy sie na tym zna co robi tatuaze i tyle, bardzo dlugo szukalam dobrego tatuazysty i na marne... ehh ale to rozmowa do kawki bo to bardzo dlugi temat:)

Gość choraOla
Szkoda gadac.... serio...

Gość choraOla
Heja! Jestem jestem:) co tam?

Gość choraOla
Haha... nieeee, tak naprawde meczocy bo sie zle czulam ale tak naprawde to leniuchowalam caly dzien:) a Ty? Hehe wczoraj zasnelam i nie zdazylam odpisać, z reszta dzisiaj tez prawie caly dzien przespalam:) Sorry ze zapytam, ale jak masz problemy z c***a to uprawiasz sex analny?

No ja miałam dłuuuugi dzień w banku z resztą jak zawsze hehe. Aż się nie mogłam doczekać powrotu do domciu i gorącej kąpieli:) Wiesz co do analu to lubię go i tak pomaga jak z c....ą są problemy heh. Owszem trochę bolało na początku ale potem zrobiło się nawet przyjemne. Ja nie widzę calkowicie nic złego w tej formie sexu

Gość choraOla
Kurcze... moj facet mnie caly czas namawia ale nie moge sie przemoc.. poprostu sie boje, i boli i piecze i kurde nie wiem co zrobic zeby to polubic, wsumie to wkurza mnie nawet jak on mowi ze chce w dupcie i mnie szlag trafia... co zrobic?:(

Powiem ci tak, przede wszystkim musisz wyluzować się, dupcia to nie koniec świata hehe, odpręż się nawilż porządnie, przepłucz, powiedz mu niech zacznie delikatnie powoli i sama narzucaj tępo, przy tym niech cie pieści po c...e, jak dla mnie to wtedy jest odlot.

Gość choraOla
No wlasnie wszystko tak robie: - plucze sie - nawilzamy - powolutku Ale ja nie moge sie odprezyc i drazni mnie nawet to jak mnie tam dotknie palcem... Nie wiem jak sie odprezyc.. a on naprawde sie stara robic wszystko zebym wyluzowala ale jakos nie potrafie

Wiesz czasem pomaga alkohol....nie wiem Ola, musisz się przemóc, a w trakcie sie nie martwić że może nie idzie ci dobrze albo ze coś pojdzie nie tak, patrz na niego i bedziesz widziała po nim wszystko, gwarantuje Ci, że będzie ci po tym na rekach nosił, tylko nie zachowuj się tak jakbyś to na sile robiła, i broń boże nie traktuj go tak jakbyś wiesz winiła go za to, to facet Ola, też trzeba o niego zadbać, próbujcie raz na powiedzmy tydzień na poczatku potem możecie częsciej jak bardziej ci się to spodoba.

Gość choraOla
No u mnie alkohol jest niewskazany bo leki.. ale czasem pije, próbuję:) Jutro wiecej napisze bo teraz juz widze na jedno oko heheh milej nocki i dzieki za wszyskie rrady;)

Gość choraOla
Heja, jetem:) ale napisze pozno bo mam dzisiaj jeszcze rehabilitacje i dentyste wiec kolo 21 bede w domu... ciezki dzien przede mna

No to faktycznie ciezki dzien,naprawde nie zazdroszcze,a jak sie dzis czujesz?myslalas o tym analu cos?hehe

Gość choraOla
Dzisiaj sie czuje fatalnie.. ledwo dysze szczerze mówiąc. .. wszystko mi powoli wysiada, doslownie:( A no myslalam myslalam i nic nie wymyslilam hehe, alw sprobuje, raz sie zyje!! A u Ciebie jak tam? Jak sprawy c*pkowe? I ogolnie jak sie czujesz? :*

Gość Natalia28aa
No ja zalatana jestem, w kółko coś ktoś chce :/ Sporo stresu nerwów, głowa mnie już 3 dzień boli z moją "koleżanką" też się coś niedobrego chyba znów przez to wszystko zaczyna ehhhhh, znów mojego faceta będę musiała spławiać albo inaczej uszczęśliwić. Zwariować normalnie idzie :D