Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraOla

Gynalgin, dziewczyny Pomocy

Polecane posty

Gość choraOla
Hejka! Jak sie dzis trzymasz? Boze.. wczoraj padlam jak martwa.. spalam od 21 do 6 dzisiaj rano... jestem taka zmęczona. .. wczoraj skonczylam leczenie tym gynalginem i teraz biore provag... kurde myslalam ze mi pomoze ale dalej jest tak samo.. chyba bede musiala sie znow wybrac do gina..;((

Gość Natalia28aa
Hej hej. Co tam?no myślałam, że się odezwiesz wczoraj, a ty padlaś hehe. jak tam z c....ą?? leczenie nie pomogło? co ci dokładnie jest??

Gość choraOla
Wiesz co piecze mnie jakos przy sikaniu.. ale to bylo rano i mialam tak do poludnia, ale rano wzielam sobie dwie tabletki provag i jakos mi lepiej, wiec wezme tez 2 na noc i dwie rano i tak codziennie, moze poprostu porrzebuje wieksza dawke, a u Ciebie jak? Jak tam ci**czka?

A u mnie hmmm ciezko powiedzieć, przez ten stres w pracy i zabieganie mówiłam ci, że się coś wraca, i troche piecze, posmaruje posmaruje i zobaczymy co będzie rano, oby to był tylko straszak prosze......bo sie załamie jak mi się znów nawróci.

Gość choraOla
No oby to byl tylko straszak.. tez mam takie.. kup sobie provag 20 tab i tez bierz sobie jak ja te tabletki podobno zapobiegaja nawrotom grzybicy i odbudowuja flore bakteryjna:) nie pomoze odrazu alw serio.. ja jestem zaskoczona! !

Hehe Ola już to tez przerabiałam, owszem pomaga, ale żeby się efekt utrzymał to nie wiem, codziennie byś musiała go brać długi długi czas. Więc moja ocena: dobry lek, ale zalecza nie leczy.

Gość choraOla
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć skromne :) kur*a mac:)

Tak jak już mówiłam Ola, to już z tobą zostanie, jak nie na zawsze to na baaaaardzo baaaaardzo długo i to jest właśnie przykre, smutne i wogóle ehhhhh

Gość choraOla
Ale ja z tym nie chce zyc juz zawsze... albo baaardzo dlugo... mam tego dosc:( i nie lubie tego:( i to boli:( i nie moge normalnie stac ani sikac:( czasem chcialabym zeby poprostu mi ta ci**a odpadla... i nawet nie byloby mi szkoda.. Moze pozniej tak ale na teraz to nie...

No niestety Ola, przykro mi, dlatego mówiłam ci że powinnaś porozmawiać ze swoim facetem i to jak najszybciej jeśli ci na nim zależy. Myślę, że to dobra rada dla ciebie. :)

Gość choraOla
Ale on bedzie dopiero w polowie grudnia w polsce... puki co go nie ma... wiec ni3 bede mu tym d**y zawracac teraz bo tylko sie obrazi i dopiero bedzie hehehehe

A co on Olka 15 lat ma, że się ma obrażać, z reszta o co??musisz zacząć do tego bardziej poważnie podchodzić, bo wydaje mi się, że sobie to wszystko trochę lekceważysz....nie obraź się, uciekam spać dobranoc :)

Gość choraOla
nie no cos ty, nie lekcewarze tego bo nigdy w zyciu nie chcialabym go zarazic czy zeby cos z tego wyniklo gorszego czy cos.. ale musialabys poznac mojego faceta zeby to zrozumiec.. to naprawde ciezki czlowiek ehh to tez rozmowa na kawke hehe:) ja sie nawet lepiej czuje dzieki temu provag bo nie piecze mnie przy sikaniu czy czymkolwiek, jeden minus to taki ze caly czas jestem jakos dziwnie sucha w tym miejscu,... to normalne? czy smarowac sie mascia? a ty jak sie czujesz? :* lepiej cos czy tak samo? :*

Gość Natalia28aa
Ja nie mialam problemu z suchoscia ale mozesz na wszelki wypdek sie smarowc jakas mascia,no u mnie spokoj narazie falszywy alarm,musis poznac swojego faceta?Ola jestescie zareczeni i ty msisz go poznc?hehe cos tu nie gra

Gość AdamF
Pozwole sie wtracic do rozmowy. Tak ma wiekszosc kobiet z tym rozumieniem, czy znanien swoich facetow, zastanawiam sie dlaczego?...jestes z kims kawalek czasu i mowisz, ze go nie znasz, to powiedz mi po co z nim jestes? a tym bardziej jestes z nim zareczona

Gość choraOla
Nie nie nie, moze zle napisalam heheh chodzi o to ze Ty natapia musialabys go poznac żeby zrozumiec ta nasza sytuacje hehehe, ja go znam bardzo dobrze ale dla innych osob ktorzy go nie znaja zwalaja wine na mnie a on ma strasznie trudny charakter i jak mowi nie to znaczy nie:) hehe

Gość AdamF
No to powiedź mi koleżanko czy ty faktycznie taka niewinna jesteś tylko to facet taki zły jest??

Gość Natalia28aa
Oooo widzę jakaś dyskusja beze mnie hehe :) oj Ola nie możesz mowić, że jest na nie cały czas, jestem pewna, że w kwestji twojego zdrowia i leczenia dałoby się z nim porozmawiać, tylko musisz spróbować

Gość ChoraOla
To co Natalio ,spotkamy się Wpadłabym do ciebie do banku??

No jasne, że możemy się spotkać tylko wolałabym nie w pracy bo kierownik jest dość ostry i dopiero przy weekendzie bo od jutra mam 5dni wolnego i mnie nie będzie, ale na sobotę myślę mogłybyśmy się jakoś umówić.

Gość Natalia28aa
Hej Ola bywasz tu jeszcze???