Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Mężczyźni jakie kobiety wolicie

Polecane posty

Gość fikusn marian
Dlaczego blondynka ma byc seksowna? Zwlaszcza farbowana, tlenione wlosy, odrosty i znajac zycie cera zniszczona solarium. Gdzie Ci twoi adoratorzy z obrazka, chyba wszyscy uciekli z wrazenia? Gdzie wlasciwie pracujesz, ze masz tyle czasu bzdury pisac tutaj?

Gość gość
a czemu takie skrajności? Kobieta powinna być zadbana, choć nie musi kryć się za powłoką wszelakich farb i tynków.

Gość ztematunatemat
Wolimy 1) seksowne farbowane blondynki bo dbają o siebie, chcą się podobać, są pełne wigoru, a w łóżku powodują, że nie chce się z niego wychodzić ! :) Szarym zakompleksionym myszkom bez polotu i fantazji mówimy NIE.

ale to TYLKO wygląd, powłoka, a to jakei są to nie wiadomo przecież :) typ jeden może tylko udawać seksowną blondynę a być szarą myszą, a szara mysz z wyglądu moze być boginią seksu

Gość gość
smerfetka i fiku miku to bez dwóch zdań ta sama osoba.

Gość ztematunatemat
oczywiście, ale to wyjątki reguła jest taka, jak napisałem :)

Gość gość
nie to zloto co sie swieci

ztematunatemat naiwny jesteś, pofarbowanie włosów to godzina i z każdej można zrobić "lafiryndę"

Gość gość
mówiłaś "seksowna" nie "lafirynda" pofarbowanie włosów z szarej myszki nie zrobi seksownej blondynki seksowna to uroda i styl bycia to dużo więcej niż tylko pomalowanie włosów

Gość gość
naturalna o włosach w kolorze mysim także może być seksowna :) farbowanie włosów, skubanie brwi, nadmierny makijaż często charakteryzuje osobę zakompleksioną, która przekłuwa swoją mentalną słabość w atrakcyjną powierzchowność (choć nie zawsze, pozory mogą mylić) Wszystkiego z umiarem drogie panie ;) Osobiście wolę naturalny kolor włosów i ograniczony makijaż :)

ble ble prawda xyxyxy 14:32 - seksowna ale w specyficzny sposób, nie dyskretny xyxyxy błękitna - najlepsi są bruneci :) xyxyxy akurat w makijażu nei czuje się komfortowo

Gość gość
dobre w lozku.

Gość gość
Dopasowałaś kolor blondu do białej ściany?

Gość gość
Ścianę pokoloruj na ciepły odcień wyprostuj sylwetkę i nie zabiegaj o względy bruneta. Daj mu znak wyślij uśmiech ale bryluj żeby miał wrażenie że jak cie nie złapie to zaraz straci z pola widzenia i przepadniesz. Straszne są takie rzeczy dla wszystkich brunetów!

Gość gość
blond niekoniecznie musi pasować do bladej cery. Zależy jeszcze jaki masz odcień skóry i tego blondu. Np. ja jestem blada jak ściana, a platyna w ogóle mi nie pasuje, chociaż naturalnie mam średni blond.

Gość gość
A i dodaj czerwień ust! A co?! Nie chcesz skosztować odwagi bruneta?

Gość 1gość
To się poczuj dobrze! Kup sobie lusterko i uśmiechaj do siebie tak długo aż ci ten uśmiech zostanie na twarzy . Pomyśl że to twój szef kazał ci to zrobić inaczej cię z roboty wyleje Masz na to tydzień!

zdarzalo mi się wyjść z domu w czerownych ustach mam 2 szminki czerwoną jak truskawka ciemno-czerwoną ale na co dzień maluję na różowo i w tmy wydaniu czuję się dobrze

Gość 1gość
A tak w ogóle to pomyślałaś o tym, jak się czuje z tą czerwienią twych ust, brunet którego pożądasz ?