Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Mężczyźni jakie kobiety wolicie

Polecane posty

Gość gość
Nie podążam! Taką mnie poznał i wie że ten wygląd nie jest moim jedynym atutem. Nie nosze szpilek ale kiedy chcę misiowi dobrze zrobić zakładam! Z wyglądem tak samo. Nie siedze przed lustrem żeby miś nie ujrzał mojego prawdziwego oblicza-ono jest ok. Ale jak wychodzimy to chcę by miś miał przyjemność i wtedy robię się na bóstwo. Ale powiedz mi jakim cudem mój miś miał się dowiedzieć że ja jestem wewnętrznie jego jedyną księżniczką? Jak? Miał mi poświęcić rok życia żeby się przekonać że jednak warto mi się oświadczyć i mieć ze mną dzieci? Absurd! Pierwsze wrażenie decyduje o tym czy znów się spotkamy! Potem na 3 randce tak naprawdę wiesz że to będzie to.

Gość gość_idealista
takie dyskusje są bez sensu, zwłaszcza jak ktoś na siłę pragnie komuś wszczepić swoje rację bo każdy z nas jest inny i inaczej patrzy na świat więc dalej traćcie czas na bezowocne dysputy prawda sama się obroni we właściwym czasie

Gość gość
Fiku miku jak ci ten seks proponowali? Brzmi dość obleśnie jak dla mnie .

bo to było obleśne. Odniosłam sie do słów idealisty: "Często tutaj Panie oczerniają nas mężczyzn, że wykorzystujemy was, ale poniekąd same się przyczyniają do tego zważając na to jak się ubierają i co oferują mężczyźnie... kuszą go. "

Gość gość
idealista - od dzisiaj śpisz na dworze i jesz z psiej miski skoro nie masz ludzkich zachowań i kuszenie "upoważnia" cię do traktowania kobiet jak bydła.

Gość gość_idealista
gość dziś Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Śmiem w to wątpić. :o

Gość gość
Potrafię, i tylko osoba która sama tak myśli mogła w ogóle o czymś takim wspomnieć. Więc się nawet nie próbuj wykręcać.

Gość gość
szare myszki są wartościowe, a brzydcy faceci jako jedyni widzą w kobietach duszę. Przecież nie można jednocześnie kogoś kochać jako człowieka i pożądać, nie?

Gość gość
Ważne by wyglądać ze smakiem i nie babciowato. A jeśli jakiś prostak nam zaproponuje seks to niech spada Powiem mu że współczuję mu ubogiego życia seksualnego bo z takim podejściem nie może mieć innego.

Gość gość
Wszystko ma swoje dobre i złe strony. Zbyt wrażliwy facet to baba a nie facet. Fiku miku wyraźnie napisała że chce by on się nią opiekował więc on musi spodnie nosić.

Gość gość_idealista
gość dziś Czyli według Ciebie każdy kto rozmawia lub wspomni np. o faszyzmie jest zakamuflowanym faszystą? Nie bądź śmieszna. Nie znasz mnie. Jednak jak wielu tu obecnych ludzi tak i Ty szybko i bezpodstawnie oceniasz innych. Gratuluje...

Gość gość
Fiku miku podejdź do sprawy psychologicznie nie roszczeniowo. Wówczas wygrasz.

Gość gość
nie, każdy kto opisuje ludzi jak zwierzęta, a siebie przedstawia jako tego biednego, niedocenianego, wrażliwego mężczyznę marzeń każdej kobiety jest po prostu sfrustrowanym dupkiem.

Gość gość
Zawsze trzeba znać swoją wartość i póki nie poznasz tego bruneta to sama siebie masz cenić i szanować najbardziej na świecie. Inaczej on pomyśli że nie jesteś go warta. Ucieknie kiedy będziesz sobie rościła prawo do posiadania bruneta:)

gość_idealista ktoś źle zinterpretował twoje słowa, aj rozuemim co miałeś na myśli, ale jak napisałam można być szarą myszą zapietą po szyję i "prowokować" ;)

Gość gość
Nigdy nie mów brunetowi, który nie zna cię tak dobrze, jak twoja własna matka, że chcesz być tą słodką w związku! Jeszcze pomyśli że chcesz go wydymać na kasę!:D

"Fiku miku podejdź do sprawy psychologicznie nie roszczeniowo." czyli jak? dlaczego uważasz e podchodzę roszczeniowo?

Jednak jak wielu tu obecnych ludzi tak i Ty szybko i bezpodstawnie oceniasz innych. xxxx Po nickach np. Co ? chłopaku :D

Gość gość
Nie wiem ale cię przestrzegam:)

Gość gość_idealista
zatem pozdrawiam i żegnam nic tu po mnie zresztą doskonale bawicie się jak widzę we własnym towarzystwie

Gość gość
I co z tą dyskusją?

Gość gość
Wszyscy się poobrażali i poszli sobie? Jeśli tak to ja wam związków nie wróżę! W związku nie ma obrażania się Nie ma wyzywania i nie ma cichych dni Zawsze trzeba mieć cos do zaoferowania i dawać, dawać i brać i tak do końca życia bez obrażania!

Gość gość
no i się idealista wkopał :P

Gość gość
Szacunek moi drodzy się kłania! Trzeba się szanować! Bez tego świat zginie!

Gość gość
co do dawania i brania daj ludziom spokój a sama bierz leki :P

"Nigdy nie mów brunetowi, który nie zna cię tak dobrze, jak twoja własna matka, że chcesz być tą słodką w związku!" Nie rozmawiam z brunetami, Oni skutacznie mnei unikają.

Gość gość
Ale na kogo się tak złościsz fiku miku?