Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Mężczyźni jakie kobiety wolicie

Polecane posty

Gość gość
Dobra dobra fiku miku Jakby ten koleszka z foty co żeś wkleiła napisał tutaj teraz że mnie widział i chciałby taką dziewczynę to byś mnie o fotę poprosiła:P

Gość gość
Dobra dobra fiku miku Jakby ten koleszka z foty co żeś wkleiła napisał tutaj teraz że mnie widział i chciałby taką dziewczynę to byś mnie o fotę poprosiła:P

Nie jestem naiwna, wiem, że są kobiety ładniejsze ode mnie. Wiem też że są kobiety dobrze zrobione. Powtórzę moja ambicją nei jest dążyć do ideału, bo zawsze znajdzie się ładniejsza a ideał nieosiągalny. Z twoich wypowiedzi wydziera butność, próżność. To nei są "wartości", któe cenie i któe chciałbym pielegnować w sobie.

Gość gość
Jest tak jak ci ktoś wcześniej napisał Mężczyzna zresztą! Pierwsze wrażenie się liczy! Jeśli tego nie przyswoisz to staropanieństwo wróżę. Wartości schowaj sobie do kieszeni przydadzą się dla poznanego bruneta dla obcego są bez wartości!

a wiesz co jest najsmutniejsze w twoim przypadku, że Ty uważasz, ze gdyby nei te zabiegi kosmetyczne to nie miałabyś szans na miłość swojego partnera :O Niby taka idealna pewna siebie a w gruncie rzeczy zakompleksiona jak diabli :O

Gość gość
Nie uważam tak! Uważam że każda kobieta zasługuje na luksus. I póki się nie ma zobowiązań i rodziny trzeba się klepać i masować bo potem staropańienstwo i zgorzkniałość !

jak to nei uważasz, sama tak pisałaś, że gdyby nie twoja wypicowana facjata, to by bruent nei zwócił an ciebei uwagi, zdecyduj się

Gość gość
Fiku taka wartościowa, a temat taki sama założyła...

Gość OnWkapciach
Fiku mikuu Jak chcesz zauroczyć bruneta, czym? Wartościami? Przyjdziesz mi opowiesz mu jakie wartości w sobie pielęgnujesz ? Czy zmusisz go do tego by sam się przekonał? Przywiążesz go? Ach ta kobieca fantazja erotyczna! Czyli jednak jesteś dominą!

lubię próbować, zmieniać, ale to tylko takie hobby po godzinach a nie przymus bycia ideałem

Gość gość
Fiku miku Twoim tokiem myślenia idąc to nikt nie jest ideałem Różnica w tym że jedni chcą drugim robic dobrze i tym ideałem się stawac a ty nie chcesz bo stawiasz na wątpliwe wartości które w łóżku i tak nikomu dobrze nie zrobią. No ćóż twoja sprawa A ten brunet z linku to wygląda na takiego co lubi popatrzeć-zresztą każdy facet lubi. Niech świadczy o tym to, że póki było o blond szpilkach w czerwonej pomadzie to byli tutaj mężczyźni ale już się zmyli:P

"Twoim tokiem myślenia idąc to nikt nie jest ideałem "- No bo tak jest!! xyxyxy ja nie mam urody seksbomby, nie mam charakteru seksbomby, jestem dziewczęca, nie przebiorę się żeby zdobyć bruneta

Gość gość
Powiedz jeszcze że w noc poślubną nie zdejmiesz majtek i będzie wspaniałe dopełnienie tego co już napisałaś

Gość gość
Poczekaj jeszcze 4/5lat na tego bruneta jak sex nie wykipi to znaczy że minęłaś się z powołaniem i powinnaś zostać zakonnicą

Gość gość
Tak i później są pretensje że puste lale mają brunetów a fiku miku wartościowa kobieta nie.:D

Gość gość
Jeszcze nie spotkałam na świecie faceta co by poleciał na czyjeś wartości. Niby jak miałoby to wyglądać opisz....

Nie pisałam żeby ktoś leciał na moje wartości a na to jaka jestem, na całkształt:)

Gość gość
Raz poznałam faceta on line i urzekły nas nasze wartości, ale okazał się być blondynem :D! Do dziś się przyjaźnimy!:)

Gość gość
Ale całokształtu nie zobaczy w chwili kiedy cię ujrzy wiesz?

Pewne rzeczy sie widzi i czuje, po zachowaniu, spojrzeniu, uśmiechu, reakcji ... jestem słodką sarenką i takie sprawiam wrażenie

Gość gość
A nawet w chwili kiedy cię ujrzy i mu się nie spodobasz to nie będzie chciał tych wartości i zalet dostrzec.

ujrzy sarenkę o niewinnym spojrzeniu i przebierajacą nogami jak spłoszona sarenka, zakocha się we MNIE w tmy jaka jestem

Gość gość
No to jak jesteś słodką sarenką to nie rozumiem dlaczego nie randkujesz z czarnowłosymi amatorami słodkich sarenek?

Gość gość
Mężczyźni rzadko lubią płochliwe sarenki ale próbuj może znajdziesz jakiegoś dziwaka