Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BellFlower

Czuję się podle :(

Polecane posty

Gość BellFlower

Dziecko płacze, bo chce psa. Ja nie mogę kupić innego jak York, Shih-Tzu czy Pudel, bo jestem alergikiem i wchodzi tylko w grę pies z włosem, ale mnie nie stać nawet na takiego bez rodowodu co kosztuje 700zł. Czuję się podle. Nie dam rady odłożyć takiej kwoty szybciej niż za 7 msc. Życie jest do d**y :(

Gość gość
rzeczywiście masz prbolem, stań na ulicy daj dopy z2,3 razi i jest jak tak badzo ci zaelzy tylko wytapiruj koa dobrze

Gość gość
MOŻE to pomoże nie kra..j a głabnij komuś i po kłopocie

Gość BellFlower
Widać, że nie posiadacie dzieci :(

Gość gość
Naucz dziecko ze nie wszystko przychodzi latwo, jak bedziesz ulegała zachciankom dziecka to je rozbestwisz i nim się obejrzysz wejdzie Ci na głowę

Gość gość
ale masz głupie dziecko, że nie potrafi zrozumieć,że mama nie spełni każdego jego kaprysu :O w przyszłości będzie rozczeniowe i jak czegoś nie dostanie to wezmie siłą albo da d**y 🖐️

Gość gość
Moje dziecko jest bardzo inteligentne, a zaczynam wątpić w inteligencję ludzi, którzy o cudzym dziecku piszą "głupie". I nie, nie rozbestwiam dziecka. Nie wszystko ma na pstryknięcie palcami.

Gość Popełniasz bardzo czesty
bład alergików. Najczęstszą przyczyną wywołującą alergie odzwierzęce wcale nie jest sierść, ale odzwierzęce roztocza bytujące na skórze, a Yorki to jedne z bardziej alergizujacych psów :O Może najpierw skonsultuj się z lekarzem znajacym problem zanim idiotycznie wydasz pieniadze na psa

Gość gość
Ewo w innym temacie zionęłaś jadem , tu znów pokazujesz swym wulgarnym słownictwem chamstwo . Jakąż potworną kobietą musisz ty być .