Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca Licencjacka Jak mi się nie chce już....pisać....

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi się kończyć pracy licencjackiej. sesja zakończona a mi się k***a nie chce dokończyć pisać pracy , która ma ponad 50 str ! Z każdym dniem obiecuje sobie ,ze dokończę to pisać dziś, jutro...a dni mijają a ja stoję w miejscu.. Ale nie bo mi się nie chce, ale nie bo mam bałagan , ale nie bo jeszcze jest trocheę czasu... bo to bo siamto i z tego wszystkiego nie chce mi się do tego zabrać, nienawidzę już siebie i mam jakieś problemy sama ze sobą przez tą pracę. Bo uważam ,że mi się nie podoba jak wygląda prawie na ukończeniu......Boze jaki wstyd....jak mogę mieć takie podejście...????? Czy ktoś tak miał? ????

Gość gość
tak, ja. tyle ze mi sie nie chce pisac pracy doktorskiej. to takie bez sensu przerabianie zdan z moich wlasnych publikacji, zeby recenzenci sie nie czepiali że przepisane. tyle ze w publikacjach mam obliczenia, wyniki i wiadomo ze to samo bedzie w pracy. no bez sensu pisac dwa razy to samo. nie lepiej spac publikacje w skoroszyt i tylko dopisac wstep/zakonczenie? ehh biurokracja

Gość gość
ja z moja profesura nie mialem zadnego problemu, materialu az natto od durnych magisterkow :classic_cool:

Gość gość
Jak znależć motywacje? Bo do mnie nic już k***a nie trafia by tą pracę ogarnąć...dodam,że mam już nóż na gardle z terminem....;/ Wszystkie te prace lic, mgr, dktr to jest jedno wielkie g****o i PLagiaat! Dla mnie to jest nie pojęte jak na zakończenie studiów jest powiedziane by napisać pracę z książek i przepisywanie tego samego w koło macieju...Nie ma już innej drogi do zakończenia studiów? Więcej z tym problemów niż to warte....

Gość gość11123
ja też mam do skończenia pisanie pracy, ale magisterskiej. I tez mam nóż na gardle, bo do końca grudnia trzeba oddać, a ja nie mam jeszcze przeprowadzonych badań. Ponad 50 str mam, został mi ostatni rozdział i 2 podrozdziały do dokończenia i doszlifowania. Dosyć mam tej pracy, ale samo się nie napisze, także spinam 4 litery i zaraz się za to zabieram, bo jak nie teraz to kiedy?? Najlepiej ustalić sobie co każdego dnia chce zrobić, ale realnie!! A nie, że napiszę rozdział w tydzień, jak się wiem, ze się tego nie zrobi. Bo wtedy się odpuszcza i przekłada na wieczne niezrobienie. Także trzymam kciuki!!

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. KONTAKT; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość Okzzana
Mi tez sie nie chcialo, ze masakra... Dlatego wlasnie skorzystalam z uslug firmy Sos-Pisanie:) Wspolpraca uklada sie bardzo fajnie :) MOge polecic, bo zadnych problemow nie bylo

Gość Eleczka12
Też miałam kryzys gdzies około połowy pracy. Wtedy znalazłam u nich pomoc http://www.proposterus-books.pl Pomogli mi zredagować pracę i dostałam 4,5

Gość hailey3000
masz jeszcze trochę czasu, więc się nie stresuj ale z drugiej strony lepiej przysiąść teraz raz a dobrze i mieć z głowy, bo ja rok temu miałam ten sam problem, zwlekałam i obijałam się do samego końca az wyszło, że musiałam bronić się w połowie lipca kiedy wszyscy już się obijali i opalali :P a na złość jak już się pobroniłam to się brzydka pogoda zrobiła i byłam zła na siebie, że wcześniej d**y nie spięłam :(

Gość amalifi
no trzeba się spiąć.....ja Ci się przyznam że raz oddałam pracę do napisania komuś innemu http://www.proposterus-books.pl/oferta-edu/ - bardzo podobał mi się pomysł zwłaszcza ze poźniej miałam inny wgląd na temat, inne spojrzenie na pisanie

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915

Gość lalanananana
Dobrze że mam to już za sobą. Bronilam się 2 lata temu, dla mnie to też była meczarnia! Napisz to teraz, będziesz miała spokój. A tak to kiedy chcesz pisać? Jak na dworze zrobi się upał i wszyscy będą wychodzić z domu a ty prz kompie/?!!

Gość miramuszka
Zgadzam się, im szybciej tym lepiej! Zawsze możesz tez się wspomóc - wiele firm (np. proposterus books) oferuje kompleksową redakcję prac - zgłoś się do nich.

Gość julka t5
No to niedużo czasu Ci już zostało chyba ze chcesz we wrześniu się bronić. A w proposterus-books napiszą Ci to szybko i będziesz miała pewność że się obronisz. Wybierasz sie na mgr?

Gość vinnesa
takie firmy jak wspominane tutaj Proposterus Books to dobre rozwiazanie jak ktos np. pracuje i czasu nie ma. NIe ukrywajmy, czasami mimo najlepszych checi brak nam czasu i checi na pisanie pracy, a to w dzisiejszych czasach jest jedynie formalnosc przeciez

Gość Fiona1
Potwierdzam ostatnio korzystałam z pomocy tej firmy http://www.proposterus-books.pl/i wszystko było na czas i dobrze zrobione. Czasami poprostu nie ma innego wyjścia i trzeba skorzystac z pomocy

Gość landrynaaa2
Poproś ludzi z pisanie.net. Szybko odpowiadają i piszą naprawę dobrze jakościowo :)

Gość deryll76
No też tak uważam że jak ktoś nie ma czasu to lepiej zlecic pisanie np pisanie.net niż męczyć sie z magisterką czy licencjatem miesiacami albo i latami.