Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin232

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość marcin232

Miałem ostatnią nieciekawą sytuację, wczoraj z kolegami piliśmy u mnie wódkę, ponieważ jeden z kolegów miał urodziny. Gdy alkohol się skończył koledzy rozeszli się do domów, a jeden z nich postanowił zostać na noc bo daleko mieszka ( jakieś 16-18km ode mnie) więc miał zostać do rana. Zgodziłem się na to, rodzicow nie bylo bo na nocke poszli, a nie chcialem zeby spal w ich łóżku, ponieważ rano zastali by go tam. No to musiał nocować w moim. Nie jestem gejem dlatego przyniosłem drugą kołdrę z szafy zebysmy sie nie stykali, bo to gejowskie. Ja byłem troche pijany, bliski urwania filmu, wiec polozylem sie pod swoja koldra a on pod swoja. Rano wstaje, kolega jest pod moja koldra... bez majtek., a ja odczuwam ból w odbycie, tak jakbym wkładał sobie tam palca bez nawilżenia, okropne uczucie.. Czuje sie beznadziejne, prawdopodobnie kolega rozladowal we mnie napiecie, w lazience sprawdzałem czy nie mam gdzieś śladów nasienia, ale nie było. Tematu o tym nie podjałem, nie spytalem nawet czemu jest bez majtek. co mam robić ?

Gość gość
Zapie/rdol mu z plaskacza.

Gość marcin332
czy można to podpiąć jako gwałt?

Gość gość
Obojętne pod co to mozna podpisać zapie/rdol mu z plaskacza. A potem weź w9elk8e czarne murzyńskie dildo i wy/j/eb go nim w odb/yt. Motem spenetruj go własną stopą a jak będzie skomlal o przebaczenie wyj/eb mu znowu z plaskacza.