Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagrozona ciaza

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was miala sytuacje w ktorej ciaza nie miala szans lub mial krwotok spadek bety itp a jednak urodzila zdrowe dziecko?

Gość gość
starająca1, to znowu ty? było jyż tyle takich tematów, po co kolejny? poszukaj w historii.

Gość gość
Nie jestem jakas starajaca mam problem dostalam mocnego plamienia jestem w 13 tc i niewiem co zrobic mam luteine w domu nie wiem czy ja brac czy jechac na pogotowie

Gość gość
jedź na pogotowie

Gość gość
oczywiście luteina nie zaszkodzi.

Gość gość
jase, ze najlepiej jak najszybciej jechać do lekarza. Gdzie wy macie mózgi? Najpierw kafeteria- później działanie :O Nie trac czasu a et tylko zrób coś konstruktywnego. Zresztą z pierwszego postu nie wynika, że szukasz porady co robic w danej chwili tylko zaczęłaś jakoś od d**y strony

Gość gość
poważna jesteś? 13 tc, plamienie, a Ty zamiast na IP to na forum siedzisz i jeszcze się nad luteiną zastanawiasz????????????

Gość gość
Chyba jednak pojade na pogotowie od poczatku ciazy nie mialam zadnych problemow tylko teraz cos sie stalo mam nadzieje ze bedzie ok

Gość gość
I wziasc luteine zanim pojade?

Gość gość
Skretyniała bezmózga idiotka :O

Gość gość
Miałam krwotok ale beta nie spadała. Ciąża donoszona.

Gość gość
O ja pierniczę, ze mnie lało się w 12tc (brałam luteinę) i pierwsze co to pakowanie torby i do szpitala.

Gość gość
Dziekuje niektorym za pomoc a skretyniala bezmuzga idiotka jestes ty gosciu pewnie w ciaze zajsc nie mozesz a ze ja jestem to odrazu po mnie jedziesz . Nie bede dyskutowac z osoba na twoim poziomie bo ja mozg mam a u ciebie w glowie tylko nitka co uszy trzyma nie spinaj sie tak bardzo bo jeszcze c***eknie i uszy odpadna. Jade na pogotowie bo tu sie odezwac to zaraz jakas rzyczliwa sie znajdzie

Gość gość
jedź, bo zamiast pisać głupoty i szczekać tutaj, to już dawno powinnaś siedzieć w samochodzie

Gość gość
To Ty, zakładałaś już jeden temat, że lekarz kazał Ci brać luteinę a Tobie beta spadła. Nie ma szans na ciąże. Chyba, że labolatorium pomyliło wyniki (spotkałam się z tym kilka razy).

Gość starajaca1
Do gościa z 19:52 wyobraz sobie że nie jestem założycielka wszystkich tematów na kafe. Podejrzewam kim jesteś i zaczynasz coraz bardziej działać mi na nerwy. Do autorki jak najszybciej jedz do szpitala będzie dobrze.

Gość gość
Ty zapewne masz mUzg i jesteś bardzo RZyczliwa :D

Gość gość
To zaczynasz temat pytasz o spadającą bete a w kolejnym poście piszesz coś innego.

Gość gość
to po co pytasz autorko o spadającą betę, skoro jej nie masz? jedź na pogotowie, a nie siedź na kafe. a ty sie, starająca, nie rzucaj. co chwilę nowy temat zakładasz.

Gość starajaca1
Nie twoj interes i nie twoj temat skoro cie to nie interesuje lub nie dotyczy nie czytaj tego co założyłam i masz problem z głowy.

Gość gość
Juz jestem w domu swietna mamy sluzbe zdrowia potraktowali mnie jak psychopatke po co panikuje przeciez to plamienia nie krwotok i skoro mam luteine w domu to mam ja brac. Zrobili usg z łaski na ucieche i kazali isc do domu z dzieckiem wszystko ok. Jutro ide do swojej ginekolog.