Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KWIECIEŃ 2015

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Chętnie popisze z kimś kto ma poród na kwiecień . Zapraszam :)

Gość gość
Hej Jest już temat kwietniówki 2015 ciąg dalszy możesz dołaczyć

Gość MAGGIgość
Witaj !ja mam termin na 18 kietnia.Plci jeszcze nie znam.Bylam na badaniu w czwartek ale nic nie dalo sie zobaczyc bo pepowina miedzy nogami zaslaniala:) Jestem ze swietokrzyskiego a TY?Jak sie czujesz ogolnie?

Gość gość
Ja mam termin na 14 kwiecień :) pleć mam nadzieje ze dowiem się na wizycie czyli 19.11 . Jestem z województwa śląskiego , to moja pierwsza ciąża ale bardzo się z niej cieszę :) Czuję się ogólnie okey ale wymiotuje rano i to jest najgorsze .. a Ty ?

Gość MAGGIgość
o to mamy podobny termin.Ja tez czuje sie niezle,mdlosci mi minely 2-3tyg.temu.To moja druga ciaza, mam 3 letniego synka. Czujesz juz ruchy?ja sporadycznie,czekam na bardziej intensywne,bo to mile uczucie.

Gość gość
ruchy właśnie też sporadycznie , ale naprawde to fajne uczucie :) już się nie moge doczekać aż poznam płeć , chociaż intuicja mi podpowiada że będzie chlopak .

Gość gość
Czas pomyśleć o kreacji ciążowej na święta! Zapraszamy na wyprzedaż sukienek ciążowych! szczegóły: http://sklep.brzuchatki.pl/pl/promotions/1/full Ponad to: - staniki CIĄŻOWE od 10 PLN! - koszule DO KARMIENIA, koszule CIĄŻOWE, koszule DO PORODU już od 19,50 PLN!

Gość MISS MAGGI
ja mam wizyte dopiero za 3tyg i tez nie moge sie doczekac.Strasznie mi sie dluzy ten czas.siedze w domu na zwolnieniu i same nudy!Tez mam przeczucie na chlopczyka:)No ale zobaczymy...

Gość gość
No ja tak samo siedzę w domu i też powoli mi ten czas leci , ale jak by pomyśleć połowa już prawie za nami :) masz już jakieś imię wybrane ?

Gość gość
dla chlopaka chyba Konrad a dla dziewczynki jeszcze nie wiem.Napewno nie z tych oklepanych typu maje i hanie,chcialabym cos oryginalnego.

Gość gość
No ja tak samo chciała bym coś orginalnego ( sama mam żadko spotykane imię ) . Czuję się jakoś osłabiona przez ostatnie dni ..

Gość MISS MAGGI
ja tez mam rzadko spotykane imie:)Wogole u mnie w rodzinie takie sa.

Gość gość
u mnie chyba tylko ja bo tak to same pospolite :)

Gość MISS MAGGI
dziwne ze nikt nie dolaczyl.Moze wszystkie dziewczyny sa na innym forum z terminem na kwiecien?A zastanawialas sie jak u Ciebie z porodem,masz mozliwosc znieczulenia u siebie w szpitalu?

Gość gość
Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz zakładkę „meble dziecięce i młodzieżowe” - znajdziesz tu świetne meble dla dziecka i nie tylko. Polecam głównie ze względu na cenę system Bajka (pięknie urządzony cały pokój za niecałe 1900zł – w skład zestawu wchodzą łóżko, szafa ubraniowa, regał i komoda - wszystko osobno wycenione, więc można zamówić pojedyncze elementy) a dla ceniących przede wszystkim bardzo wysoką jakość polecam system bajkowych antresoli z systemu Zamek, całej kolekcji z systemu Princess oraz wiele innych cudnych mebli dla Twojego dziecka. Zapraszam serdecznie po spełnienie marzeń Twojej pociechy! Pozdrawiam Mebelmania